GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grand Hotel Brioni Pula od sada otvoren cijele godine za savršen odmor

Grand Hotel Brioni Pula od sada otvoren cijele godine za savršen odmor
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 16:06
Autor: SEEbiz
pula - Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel od sada je otvoren cijele godine i nudi bogatu ponudu spa i gastro paketa, a u najavi je i organiziran doček Nove godine. Smješten na samoj obali, okružen mediteranskim zelenilom i nedaleko od centra antičkog grada Pule, potpuno obnovljeni premium hotel predstavlja ultimativno iskustvo luksuza i udobnosti.

Grand Hotel Brioni Pula oduševljava posjetitelje svojim modernim luksuznim dizajnom, vrhunskim sadržajima i spektakularnim panoramskim pogledom na Jadransko more. Hotel, osim tijekom sezone, nudi mogućnost za kvalitetan odmor i opuštanje i tijekom cijele godine. Posebni paketi pružit će svakom gostu transformirajuće iskustvo wellnessa, odmora i gastro otkrića.

Posebna ponuda za revitalizaciju i relaksaciju stvorena je kako bi pomogla u pronalaženju ravnoteže tijela i duha i revitalizaciji cijelog organizma. Uključuje besplatnu dijagnostiku lica za njegu i osvježenje, umirujuću masažu leđa i vrata koja eliminira napetost. Joga je na rasporedu subotom i nedjeljom i vraća mir i vitalnost, a produženi wellness program do 23 sata petkom i subotom dodatno je vrijeme za opuštanje kako bi se maksimalno iskoristio odmor u Grand Hotelu Brioni. Odlična prilika za sve korisnike paketa je 20% popusta na sve masaže u Wellness&spa centru Gemma di Brioni, koji ima i unutarnji bazen i jacuzzi, tri saune s različitim temperaturama i posebnim aromatskim programima te sedam soba za različite tretmane.

Put prema potpunom opuštanju goste Grand Hotela Brioni čeka u paketu „Dani wellnessa“ koji uključuje 45 minuta Ayurvedske masaže koja umiruje tijelo i um i niz prednosti wellness paketa koje možete provjeriti na stranici „Dani wellnessa“.

Gurmani i ljubitelji fine kuhinje znat će prepoznati vrijednost paketa koji će razmaziti svačije nepce. Simfonija za osjetila ponuda je kreirana kako bi pružila jedinstvenu gastronomsku čaroliju i uključuje nezaboravnu večeru u izvanrednom restoranu Sophia, koju pripremaju renomirani kulinarski majstori uz jela koja su savršena kombinacija okusa, tekstura i vrhuskih namirnica. Pjenušac i pažljivo odabrane praline odlična su kombinacija uključena u ovaj paket, a osvježavajući koktel Brioni, savršen je za zaokruživanje kulinarskog iskustva. Uz uživanje u gastro ponudi, goste očekuje i 20% povoljnija ponuda svih masaža u Gemma di Brioni spa centru.

Putovanje kroz eleganciju, luksuz, savršen interijer, gdje je posebna pažnja posvećena svakom detalju gostima hotela pruža uvid u svijet raskoši koja otkriva carstvo čarolije hotela s pogledom na Brijune.
Paket „Otkrijte eleganciju“ idealan je kako biste dobili luksuzno iskustvo sofisticiranosti i užitka i uključuje šampanjac i specijalizirane čokolade, ekstravagantno kulinarsko remek djelo spremljeno u restoranu Sophia u tri slijeda uz meni s iznimnim jelima koja oživljavaju nepce, a koktel Glam Brioni učinit će posebnim završetak večeri. Paket uključuje romantičnu masažu za parove za poseban osjećaj opuštanja i intimnosti, a Gemma di Brioni za korisnike paketa nudi 20% popusta na sve masaže za dubinsku relaksaciju.
Gosti u Grand Hotelu Brioni Pula, A Radisson Collection hotelu ulaze u svijet sofisticiranosti i užitka. Tijekom cijele godine moguće je uživati u kvalitetno ispunjenom odmoru u hotelu, izvanrednim wellness paketima koji otpuštaju napetost, vraćaju energiju, elan i ravnotežu. Više informacija o uživanju u dostupnom luksuzu bevremenske elegancije na stranici arenahotels.com.

Tagovi: Grand Hotel Brioni Pula, TURIZAM, aRENA hOSPITALITY gROUP, bRIJUNI
PROČITAJ I OVO
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
TERMINAL
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
DUBAI - U Dubaiju su započeli s izgradnjom novog terminala u međunarodnoj zračnoj luci Al Maktoum, za koji se, prema riječima čelnika emirata šeika Mohammeda bin Rashida al Maktouma, očekuje da će biti najveći na svijetu i koštat će gotovo 35 milijardi dolara.
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE