GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta proglašen najocjenjenijim hotelom u regiji za 2023.

Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta proglašen najocjenjenijim hotelom u regiji za 2023.
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2024 / 10:46
Autor: SEEbiz
OPATIJA - Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta dobio je prestižno priznanje kao najocjenjeniji hotel u regiji za 2023. godinu prema ocjenama FastReview® Global Awards.

Ovo priznanje dodjeljuje se na temelju izvrsnih ocjena i recenzija gostiju, čime se Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta ističe među vodećim hotelima u regiji. Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta smješten je u samom srcu Opatije na šetnici Lungomare okružen predivnim vrtovima neposredno uz more što ga čini mjestom gdje se tradicija susreće s modernošću, a gostoljubivost sa suvremenim luksuzom.

„Nagrada FastReview® Global Awards za nas je više od priznanja. To je dokaz da naš trud i posvećenost stvaranju nezaboravnih iskustava imaju pravi učinak. Ovo priznanje posvećujemo našem stručnom timu koji neumorno radi kako bi osigurao da svaki gost osjeti posebnost boravka kod nas. Također, zahvaljujemo i FastReview® Global Awards na prepoznavanju našeg truda i rada.“ – izjavio je Goran Todoranović, direktor hotela Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta.

FastReview® Global Awards je godišnji program nagrada koji prepoznaje izvrsnost u hotelijerstvu, restoranskim uslugama i turističkom sektoru na globalnoj razini.

„Iznimno mi je drago što se Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta našao u društvu, zaista renomiranih dobitnika FastReview® Global Awards za 2023. godinu. Kao jedan od pobjednika u kategoriji „Most Reviewed Regional Hotel“ dokazali su kvalitetu domaće ponude i postigli istaknutu poziciju uz prestižne svjetske hotele poput Conrad Dubai, Hilton Dubai Palm Jumeirah, Hilton Bahrain, Emirates Palace Mandarin Oriental, St. Regis Doha i Sun Siyam Iru Veli Maldives. Prepoznavši FastReview® kvalitetu i prednost, Amadria Park Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta je plasirao FastReview® hardware u svaku sobu hotela i time je brže došao do većeg broja recenzija, ali i feedback-a samih gostiju. Ovo je zaposlenima u hotelu omogućilo trenutačno reagiranje i ispravljanje eventualnih nedostataka, dok su gosti još uvijek prisutni u hotelu.“ – izjavio je Petar Aračić, FastReview® CEO.

Amadria Park je obiteljska firma s dugom tradicijom i kao takva je sinonim za toplu obiteljsku atmosferu i posebnu pažnju za svaki detalj. Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta nastavit će s fokusom na inovacije i izvrsnost u svim aspektima svoje ponude, uvijek težeći nadmašiti očekivanja gostiju. Ova nagrada služi kao inspiracija za daljnje unapređenje i postavljanje novih standarda u turizmu i ugostiteljstvu.

Tagovi: Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta, Amadria, Opatija, turizam
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE