GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goran Končar novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Goran Končar novi je partner u Deloitteu Hrvatska
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2023 / 11:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Goran Končar, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, od 1. lipnja 2023. postaje partner u Deloitteu, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Goran je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za poreze, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja. Tijekom svoje karijere specijalizirao se za rad na kompleksnim revizijskim angažmanima i grupnim revizijama, projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija te angažmanima povezanim s implementacijom novih računovodstvenih standarda, politika i sustava izvještavanja.

Diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu i iskusan je predavač u Hrvatskoj revizorskoj komori, a njegova stručnost i reference uveliko su priznati u industriji. Ovlašteni je računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Republici Hrvatskoj.

Goran je također predstavnik Deloitteovog „CFO programa“, inicijative koja okuplja financijske stručnjake i direktore kroz organizirane diskusije i forume s ciljem adresiranja najnovijih izazova i prilika u područjima financijskog upravljanja i izvještavanja.

Osim svog rada s klijentima, Goran je aktivno uključen i odgovoran za kontinuirani razvoj i upravljanje karijerama vrhunskih talenata u Odjelu revizije i savjetovanja.

„Izuzetno sam ponosan što nakon 12 godina postajem partner u Deloitteu. Osim vodstvu firme, ovaj uspjeh dugujem svim dosadašnjim mentorima, a posebice svim svojim kolegama i izvrsnim pojedincima s kojima sam imao prilike surađivati u dosadašnjoj karijeri. Kao partner u Deloitteu nastavit ću s razvojem našeg poslovanja i radujem se daljnjem rastu i uspjehu Deloittea, kao i daljnjoj suradnji s kolegama u prevladavanju izazova i pružanju najboljih rješenja za naše klijente i širu poslovnu zajednicu", istaknuo je Končar.

Tagovi: Goran Končar, Deloitte Hrvatska, Deloitte
PROČITAJ I OVO
Jadrolinija poništila natječaj za električne brodove
POTEZI
Jadrolinija poništila natječaj za električne brodove
RIJEKA - Od električnih brodova Jadrolinije zasad ipak ništa. Najveći hrvatski putnički brodar poništio je natječaj od 45 milijuna eura raspisan u siječnju jer se na njega nije javio "nijedan sposoban natjecatelj".
Vlasnik Binga kupuje dionice BH Telecoma
KUPNJA
Vlasnik Binga kupuje dionice BH Telecoma
SARAJEVO - Vlasnik Binga Senad Džambić nastavio je kupovati dionice u BH Telecomu.
Prodaja tornjeva podigla kreditni rejting United Grupe
REJTING
Prodaja tornjeva podigla kreditni rejting United Grupe
LONDON - Rejting agencije S&P Global i Moody’s pozitivno su revidirale ocjene United Grupe i njene izglede u budućnosti, saopšteno je u srijedu iz kompanije.
ReversingLabs imenovao Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora
KARIJERE
ReversingLabs imenovao Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora
ZAGREB - ReversingLabs nedavno je imenovao američkog stručnjaka Petera Doggarta za glavnog operativnog direktora (Chief Operating Officer). Na toj će funkciji raditi na daljnjem širenju poslovanja i inovativnih rješenja za zaštitu globalnog lanca opskrbe softvera.
Otvorena nova pista na Aerodromu Nikola Tesla
PISTA
Otvorena nova pista na Aerodromu Nikola Tesla
BEOGRAD - Nova pista ne Aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, dužine 3.500 metara, otvorena je danas.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE