GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goran Božić novi kreativni direktor agencije Kofein

Goran Božić novi kreativni direktor agencije Kofein
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.09.2020 / 09:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kreativna zagrebačka agencija Kofein nastavlja obogaćivati svoj kadar, znanja i vještine angažmanom Gorana Božića kao novog kreativnog direktora.

Nastavak je to kontinuiranog poslovnog rasta i razvoja Kofeina, te posvećenosti privlačenju najboljih stručnjaka na tržištu i postizanja zaokružene agencijske ekspertize spremne savladati sve tržišne izazove.

„U Kofeinu sam prepoznao najbolji primjer prilagođenosti suvremenom konceptu oglašavanja: jasna vizija, fleksibilna i agilna struktura, kompaktan tim talentiranih stručnjaka i strast prema novim uzbudljivim trendovima“, zaključuje Goran.

„Prelazak u Kofein vidim kao logičnu nadogradnju mog dugogodišnjeg iskustva u velikoj mrežnoj agenciji, koji također savršeno odgovara mom interesu prema kreativnim potencijalima novih komunikacijskih kanala. S druge strane, vjerujem da ću svojim znanjem i drukčijim zaleđem doprinijeti kreativnom i poslovnom rastu Kofeina.“

Marketinško iskustvo Gorana Božića uključuje više od 15 godina rada na poziciji kreativnog direktora u međunarodnoj oglašivačkoj agenciji McCann, u kojoj je bio zaslužan za brojne kampanje za globalne i domaće klijente, u gotovo svim tržišnim kategorijama, za što je dobio i brojne nagrade.

Pored agencijske karijere, Goran je također angažiran i kao profesor na Visokom učilištu Algebra na kojem predaje kolegije iz područja kreativnog procesa, art directiona i vođenja oglašivačkih projekata.

Svoj drugi posao Goran i ne vidi kao nešto neobično:

„Rad u agenciji i na fakultetu za mene su savršeno komplementarni i omogućuju mi sagledavanje komunikacije iz više uglova. Istovremeno, volim biti u doticaju s mladim talentima koji stvari gledaju na svjež drukčiji način.“ O tome kako uspijeva uskladiti satnice, Goran otkriva:

„Ako se dIgneš dovoljno rano, sve se stigne. Malo je problem ako nisi jutarnji tip, ali uz šalicu kave, može se. Kofein je poznat po boostu kreativnosti.“

Tagovi: Goran Božić, agencija Kofein, visoko učilište Algebra, marketing
PROČITAJ I OVO
Poteškoće pristupa internetu za dio korisnika A1
SLABOSTI
Poteškoće pristupa internetu za dio korisnika A1
ZAGREB - Od oko 18 sati otežan je pristup internetu za dio korisnika A1 usluga. Obavijest i ispriku istaknuli su na svojiom facebook stranicama.
Optima Telekom grupa s gubitkom od 3,1 milijun kuna
GUBITAK
Optima Telekom grupa s gubitkom od 3,1 milijun kuna
ZAGREB - Optima Telekom (OT) grupa u prvih devet mjeseci poslovala je s gubitkom od 3,1 milijun kuna, dok je u istom razdoblju lani imala dobit od 5 milijuna kuna, pokazuje u srijedu objavljeno financijsko izvješće te kompanije.
Boeing i treći kvartal zaključio s gubitkom
GUBITAK
Boeing i treći kvartal zaključio s gubitkom

DETROIT - Američki proizvođač zrakoplova Boeing izvijestio je u srijedu da je i treće tromjesečje zaključio s gubitkom zbog pandemije koronavirusa i prizemljenja zrakoplova tipa 737 MAX, najavivši ukidanje dodatnih 30 tisuća radnih mjesta.

Heinekenova prodaja u ljetnom tromjesečju signalizirala oporavak
OPORAVAK
Heinekenova prodaja u ljetnom tromjesečju signalizirala oporavak

AMSTERDAM - Heineken je izvijestio u srijedu da mu je prodaja u trećem tromjesečju pala manje nego što su očekivali zahvaljujući boljim rezultatima u Sjevernoj i Južnoj Americi.

Arena Hospitality Group sa 66,8 posto manjim prihodima i znatno manjom EBITDA
LOŠA GODINA
Arena Hospitality Group sa 66,8 posto manjim prihodima i znatno manjom EBITDA

PULA - Arena Hospitality Grupa u prvih devet mjeseci ostvarila je 228,7 milijuna kuna prihoda ili 66,8 posto manje nego u istom razdoblju 2019., dok je EBITDA iznosila 18,6 milijuna kuna za razliku od lanjskih 249 milijuna kuna, podaci su iz nereviranog i konsolidiranog izvješće te hotelske grupacije.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE