GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fresh Corner obogatio je gastronomsku ponudu Špancirfesta na čak dvije lokacije

Fresh Corner obogatio je gastronomsku ponudu Špancirfesta na čak dvije lokacije
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.08.2023 / 12:06
Autor: SEEbiz
Najbolja zabava ljeta od prošlog tjedna uveseljava sve posjetitelje najljepšeg baroknog grada, Varaždina. Jedan od najvećih i najpopularnijih festivala u Hrvatskoj uz brojne zabavne sadržaje svakako se ističe i po bogatoj gastronomskoj ponudi, koju je dodatno upotpunio i Inin Fresh Corner na čak dvije lokacije.

INA tako u kategoriji ekskluzivnog sponzora – u Gajevoj ulici i Food & party zoni Stari Grad – za posjetitelje osigurava najfinije gastro osvježenje u Fresh Corner kućicama, ali i najbolju zabavu uz maskotu, ležaljke i foto kutak. Uronite u jedinstvene okuse s Hudi Varaždinecom – ovo nije običan hot dog, već prava kulinarska senzacija sa svježom crvenom paprikom, ukusnim gouda sirom, hrskavim kukuruzom i daškom vatre iz jalapeno papričica.



A za one koji se žele osjećati kao kod kuće, tu je klasični sendvič sa šunkom i sirom ili neodoljivi sendvič s pohanom piletinom. U potrazi ste za vrhunskom kavom koja će vas provozati kroz Varaždin? Lokacija Fresh Corner – Ljudevita Gaja pruža vam najfiniju kavu u gradu, idealnu za trenutke odmora između "španciranja". Ne zaboravite da uz program vjernosti INA Loyalty možete ostvariti i posebne pogodnosti i popuste, od kojih izdvajamo čak 25 % popusta na INA Loyalty ponudu koju smo pripremili posebno za posjetitelje Špancirfesta – hot dog Hudi Varaždinec i Coca-Cola Zero 0,5 l.


S obzirom na to da se navike kupaca ubrzano mijenjaju, INA je počela transformirati svoja maloprodajna mjesta na temelju gastro koncepta Fresh Corner koji kupcima nudi svježe pripremljene ukusne obroke i vrhunsku kavu.



Fresh Corner brend se kontinuirano razvija i širi svoje djelovanje i van samih maloprodajnih mjesta, kao što su ovakva događanja poput Špancirfesta, a između ostalog, prepoznat je po svojim top proizvodima – kava, hot dog i sendvič. Fresh Corner će svakako biti prvi izbor za sve gurmane na festivalu.
Uživajte u Španciranju do 27. kolovoza i posjetite nas na Fresh Corner lokacijama!

Budite dio zabave!

Tagovi: Fresh Corner, Špancirfest, Ina
PROČITAJ I OVO
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PROCJENA
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PODGORICA - Vrijednost Instituta "Dr. Simo Milošević" u Igalu procjenjuje se između 65 i 70 milijuna eura, ali se procjena mora dopuniti dodatnim podacima o vrijednosti hotelsko-turističkog kompleksa, kazao je ministar prostornog uređenja, urbanizma i državne imovine Crne Gore Janko Odović.
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
AKVIZICIJE
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
BEOGRAD - Mađarski fond privatnog kapitala Hodler Asset Management preuzeo je preostlaih 32% udjela u srpskoj kompaniji Superior Foods Bačinci, čime je postao jedini vlasnik, izvijestili su savjetnički timovi BDK Advokata i odvjetničkog ureda Nikolić koji su savjetovali kompanije u transakciji.
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
KAŠNJENJE
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
PODGORICA - Turska kompanija Zeren Group, koja je ranije najavila da će početkom godine otvoriti prvu Starbucks kafeteriju u Podgorici, navodno se suočava sa problemom jer ne može da nađe adekvatan prostor po prihvatljivoj cijeni, kazali su portalu Investitor dva izvora upućena u proces, insistirajući na anonimnosti.
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
REOVI
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
OMAHA - Berkshire Hathaway Warrena Buffetta smanjio je svoj gigantski udio u Appleu u prvom tromjesečju.
Hogan: Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu
ŠIRENJE
Hogan: Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu
BEOGRAD - Krajem godine, Air Serbia će proširiti svoje poslovanje na kineskom tržištu, koristeći prilike nastale oživljavanjem odlaznog turizma iz jedne od najjačih svetskih ekonomija nakon pandemije covida, napisao je James Hogan, bivši izvršni direktor Etihada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE