GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Emirates putnicima zaraženima koronom pokriva troškove liječenja i pogreba

Emirates putnicima zaraženima koronom pokriva troškove liječenja i pogreba
POHVALNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.07.2020 / 11:20
Autor: SEEbiz / H
DUBAI - Emirates Airlines putnicima koji se zaraze tijekom putovanja nudi besplatno osiguranje u slučaju zaraze Covid-om 19, koje uključuje pokriće troškova liječenja, karantene i pogreba, objavili su britanski mediji.

Zaraze li se koronavirusom tijekom putovanja, Emiratesovim putnicima će biti osigurano liječenje, karantena u hotelu, pa čak i - zlu ne trebalo - pogreb.

Iz tvrtke su naveli da će ponuda, koja vrijedi za 31-dnevno razdoblje koje se računa od početka putovanja, biti dostupna odmah i trajati do kraja listopada.

Osiguranje je besplatno je za sve putnike, bez obzira na putničku klasu ili odredište i primjenjuje se automatski, bez dodatne potrebe za registracijom.

Prijevoznik sa sjedištem u Dubaiju izvijestio je da će za osiguranje medicinskih troškova rezervirati do 150.000 eura. Plaćat će i troškove karantene u hotelima u razdoblju do dva tjedna, po 100 eura dnevno. U slučaju smrti putnika zbog Covid-a 19, kompanija će osigurati po 1.500 eura za troškove sprovoda.

Emiratesova akcija dolazi u razdoblju kada su zrakoplovni prijevoznici širom svijeta teško pogođeni epidemiološkim mjerama u borbi protiv pandemije.

Početkom mjeseca najveći je svjetski avioprijevoznik na dugim linijama najavio ukidanje čak 9.000 radnih mjesta, prenosi BBC.

"Znamo da ljudi čeznu za letovima dok se granice u svijetu postupno otvaraju, ali potrebni su fleksibilnost i jamstva za nepredviđene situacije i događaje tijekom putovanja", rekao je predsjednik grupe Emirates Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

Tagovi: Emirates, koronavirus, Ahmed bin Saeed Al Maktoum
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE