GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ekskluzivni doček Nove godine u restoranu nagrađenom Michelin zvjezdicom uz elegantni jazz u povijesnom okruženju

Ekskluzivni doček Nove godine u restoranu nagrađenom Michelin zvjezdicom uz elegantni jazz u povijesnom okruženju
DOČEK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2023 / 16:21
Autor: SEEbiz
MALI LOŠINJ – U lošinjskom Boutique Hotelu Alhambra, kojeg krasi povijesni šarm profinjene secesijske arhitekture i pažljivo oblikovani perivoj, pripreme za doček Nove godine su počele.

Hotel koji je među gurmanima omiljen zbog svog vrhunskog restorana Alfred Keller, nagrađenog Michelinovom zvjezdicom i uvrštenog u renomirani vodič Gault Millau, među prvima je objavio novogodišnju ponudu koja spaja eleganciju, povijest i prirodne ljepote otoka Lošinja, a broj mjesta je ograničen.

Ekskluzivni doček Nove godine u Boutique Hotelu Alhambra počinje već 30. prosinca, kada gosti mogu uživati u fine dining večeri u nagrađivanom signature restoranu, čiji je menu bogat najboljim hrvatskim namirnicama, vrhunskom ribom i mesom. Uz vrhunsku gastro ponudu, restoran Alfred Keller poznat je i po svojoj bogatoj vinoteci sa 610 vrhunskih etiketa.

Prvu večer gosti će moći uživati u blagim ritmovima koje će posebno za njih puštati DJ Dalibor Matanić, omiljeni domaći redatelj koji je više puta dokazao da je jednako dobar DJ.

Za posljednji dan ove godine, Boutique Hotel Alhambra za svoje goste nudi nekoliko opcija. Šetnju čarobnom uvalom Čikat, revitalizirajuće spa iskustvo u hvaljenom Cube Spa Alhambra te obilazak povijesnih vila uz pjenušac, što je samo dio dnevnih aktivnosti uključenih u ponudu.

U večernjim satima, Boutique Hotel Alhambra nudi dvije opcije. Ljubitelji elegantnog dočeka u svečanim večernjim haljinama i smokinzima, moći će uživati u ekskluzivnom, jedinstvenoj večeri koja je prava rapsodija vina, hrane i glazbe, za koju je zadužen Leon Brenko Trio. Uz čistu eleganciju, Boutique Hotel Alhambra nudi i drugu opciju koja obuhvaća dinamični buffet uz glazbu DJ Matanić.

Posebni doživljaj sve goste čeka u ponoć, kada će se svi prisutni okupiti na plaži te uz pogled na smaragdno zeleno more i s čašom vrhunskog pjenušca pozdraviti novu 2024. godinu. Svečanost Nove godine nastavit će se uz glazbu Željke Veverac At Ease Quartet, koji će osigurati noć punu energije i uzbuđenja. Prvi dan Nove godine tako će započeti uz „jazz brunch“, obogaćen jam sessionom.

Broj mjesta za ovaj ekskluzivni doček u Boutique Hotelu Alhambra je ograničen. Sve detalje ponude moguće je pronaći na službenoj stranici hotela.

Lošinj Hotels & Villas istaknuti je brend vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila na slikovitom otoku Lošinju. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Otok Lošinj ima bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća te je posvećen očuvanju i promicanju ostavštine luksuza i wellnessa. Lošinj Hotels & Villas u svom portfelju ima luksuznu kolekciju, koja sadrži boutique i ultra luksuzne objekte, kao i klasičnu kolekciju s objektima s četiri zvjezdice, a svi su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime te nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, više puta nagrađene wellness programe te niz sadržaja idealnih za intimni bijeg, aktivni odmor ili obiteljski odmor.

.

Tagovi: aLHAMBRA, dALIBOR mATANIĆ, ŽeljkA Veverac At Ease Quartet
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE