GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu

Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu
TRGOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2023 / 16:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Cromaris je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu koja, uz velik izbor svježe ribe i ribljih delikatesa iz Cromarisovog asortimana, nudi i druge vrhunske proizvode.

U trgovini, koja se nalazi u Importanne Galleriji, ekskluzivno je dostupan i Cromaris BIO asortiman svježe ribe, kao i Cromarisova inovacija u uzgoju – jadranski zubatac.

Nova će trgovina kupcima u Zagrebu učiniti dostupnim Cromarisovu ribu vrhunske kvalitete i svježine i to samo nekoliko sati od ulova. Studio Brigada kreirala je jedinstveni prostor koji inspirira ne samo ponudom, već i prostornim doživljajem što ovu trgovinu čini idealnim mjestom za ljubitelje gastronomije. Na ekranima u trgovini potrošači će moći vidjeti lokacije Cromarisovih uzgajališta, odabranima zbog iznimne čistoće i kvalitete mora što je osnovni preduvjet za kvalitetan uzgoj ribe. Uz to, dostupni su informativni i edukativni video materijali o pripremi ribe. Posjetitelji nove Cromarisove trgovine mogu prelistati kuharice i brošure, što će, uz savjete stručnog osoblja, olakšati odabir i pripremu najkvalitetnije svježe mediteranske ribe.

U povodu otvaranja prve trgovine takve vrste u Zagrebu, predsjednik Uprave Cromarisa Ivan Leko je naglasio kako: „Proizvodnjom od gotovo 13,5 tisuća tona bijele ribe, Cromaris je predvodnik hrvatske marikulture i šesta kompanija u svijetu u uzgoju brancina i orade. Prepoznat je kao lider u svježini i vrhunskoj kvaliteti proizvoda te, napose, po inovacijama i održivom poslovanju. Uz to što kontinuirano radimo na širenju svoje prodajne mreže, vrlo nam je važno naše potrošače upoznati s vertikalnom integracijom lanca stvaranja vrijednosti – od vlastite recepture riblje hrane, mrjestilišta, uzgajališta i prerade do trgovine,“ te dodao kako je „zahvaljujući sustavnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Cromaris razvio vlastitu recepturu riblje hrane rezultat čega je riba iznimne nutritivne vrijednosti i time važan dio zdrave i uravnotežene prehrane“.

Podsjetimo, Cromaris, koji posluje u sastavu Adris grupe, u prvom je polugodištu 2023. godine ostvario prihod od prodaje od 49 milijuna eura, što je za tri posto više nego u prvih šest mjeseci prošle godine te i nadalje ostvaruje visok udio od prodaje na inozemnim tržištima – 89 posto količinske prodaje i 89 posto prihoda od prodaje. Pozitivni se trendovi nastavljaju i u nastavku godine. Uz to što su Cromarisovi proizvodi dostupni u većini velikih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te Cromarisovim ribarnicama, trgovina otvorena u Puli u srpnju, zajedno s ovom zagrebačkom, Cromarisove proizvode čini široko dostupnima hrvatskim potrošačima

Tagovi: Cromaris, Adris Grupa
PROČITAJ I OVO
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
TERMINAL
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
DUBAI - U Dubaiju su započeli s izgradnjom novog terminala u međunarodnoj zračnoj luci Al Maktoum, za koji se, prema riječima čelnika emirata šeika Mohammeda bin Rashida al Maktouma, očekuje da će biti najveći na svijetu i koštat će gotovo 35 milijardi dolara.
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE