GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia osiguranje lansira novu mobilnu aplikaciju Moja Croatia

Croatia osiguranje lansira novu mobilnu aplikaciju Moja Croatia
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.07.2020 / 14:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia osiguranje, digitalni lider na domaćem tržištu osiguranja, lansiralo je danas novu mobilnu aplikaciju Moja Croatia. Nova Croatijina aplikacija razvijena je s fokusom na jednostavnost, učinkovitost i brzinu korištenja.

Svojim funkcionalnostima te modernim, atraktivnim i interaktivnim sučeljem, Moja Croatia podiže iskustvo klijenata u korištenju osiguranja na novu razinu.

Aplikacija Moja Croatia omogućava jednostavan pregled svih osiguranja i digitalnih zdravstvenih kartica na jednom mjestu. Plaćanje računa i obnova polica moguća je u samo par klikova. Brzo i jednostavno moguće je prijaviti štetu i pratiti njezin status rješavanja.

Aplikacija je dostupna za besplatno instaliranje na Android i iOS uređajima, a za prijavu u aplikaciju dovoljna je samo osobna iskaznica i email adresa. Cjelokupna registracija u aplikaciju, čijoj je pojednostavljenju posvećena posebna pozornost tijekom razvoja aplikacije, sada je moguća u minuti, bez dodatnih podataka, brojeva polica ili drugih dokumenata koje klijent najčešće nema pri ruci.

Na novoj Croatijinoj aplikaciji, osim digitalnih kartica zdravstvenih osiguranja, u cijelosti je dostupan i program vjernosti Dobra prilika čije se brojne pogodnosti i popusti mogu koristiti na preko 500 prodajnih mjesta Croatijinih partnera u cijeloj Hrvatskoj.
Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja naglasio je kako je nova, unaprijeđena mobilna aplikacija nastavak digitalizacije ukupnog poslovanja:

„Vrhunske svjetske aplikacije danas se razvijaju na temeljitom razumijevanju ponašanja i psihologije naprednih korisnika te na brzini i intuitivnosti korisničkog sučelja. Sve smo to primijenili u dizajnu naše mobilne aplikacije koju danas s ponosom lansiramo na tržište. Naša je ideja pokazati tržištu da osiguranje može biti krajnje jednostavno i da se gotovo sve informacije s papira i plastike mogu zamijeniti digitalnim rješenjima. Sigurni smo da će i naši klijenti prepoznati prednosti nove Moje Croatije. U budućnosti, osiguranje vidimo kao izrazito digitalizirano, jednostavno i razumljivo za korisnike, stoga nastavljamo s razvojem naših digitalnih usluga kako bismo klijentima osigurali najbolje korisničko iskustvo.“

Croatia osiguranje predvodnik je digitalizacije na domaćem tržištu osiguranja. Nakon značajnog ulaganja krajem 2019. godine u novi Core sustav koji iz temelja modernizira poslovanje i uslugu za klijenta, te lansiranja novih web stranica www.crosig.hr ovog proljeća, novom mobilnom aplikacijom Croatia osiguranje radi novi iskorak u digitalizaciji svojih usluga i osuvremenjivanju ukupne osigurateljne ponude na domaćem tržištu.

Tagovi: Croatia osiguranje, Moja Croatia, Davor Tomašković, Adris Grupa
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE