GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Airlines u svibnju širi mrežu letova iz Europe prema Zagrebu i jadranskim odredištima

Croatia Airlines u svibnju širi mrežu letova iz Europe prema Zagrebu i jadranskim odredištima
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.04.2021 / 14:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines, nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, u svibnju širi mrežu letova iz europskih metropola prema Zagrebu i jadranskim odredištima tvrtke, a zračna povezanost unutar Hrvatske i nadalje se osigurava letovima u domaćem redovitom prometu između zračnih luka Zagreb, Split, Dubrovnik, Osijek, Zadar, Brač i Pula.

U svibnju su planirani redoviti međunarodni letovi iz Zagreba u 13 europskih odredišta - Amsterdam, Beč, Bruxelles, Dublin, Frankfurt, Kopenhagen, London, München, Pariz, Rim (via Split), Sarajevo, Skoplje i Zürich.

U odnosu na travanj planira se pojačanje mreže međunarodnih letova iz europskih metropola prema jadranskim odredištima pa bi Zračna luka Split u svibnju, uz postojeće linije za Frankfurt, München i Rim, trebala biti povezana i s Bečom, Londonom i Zürichom. Također, planira se i obnova redovitih međunarodnih letova na liniji Dubrovnik – Frankfurt.

Ne manje važno, planiran je nastavak sezonskih letova Osijek - Split i Osijek – Dubrovnik te povezivanje glavnog grada Zagreba s pet domaćih odredišta (Split, Dubrovnik, Zadar, Pula i Bol).

Obnavljanjem sezonskih letova u domaćem i međunarodnom prometu Croatia Airlines i u svibnju nastavlja omogućavati kontinuiranu prometnu povezanost Hrvatske sa svijetom i unutar državnih granica, čime nacionalni avioprijevoznik pruža podršku razvoju hrvatskog turizma i gospodarstva u cjelini, a istodobno nastavlja potvrđivati svoju važnost u prometnoj infrastrukturi Republike Hrvatske.

Planirani red letenja sukladan je aktualnoj tržišnoj potražnji i podložan ad hoc promjenama, ovisno o razvoju epidemiološke situacije u Hrvatskoj i svijetu, odnosno ograničenjima i pravilima pojedinih država u vezi s protokom putnika, što izravno utječe na potražnju za uslugama zračnog prijevoza. Putnicima se i dalje preporuča da se uoči putovanja detaljno informiraju o svojim letovima i uvjetima putovanja u pojedine države, a sve relevantne informacije mogu se dobiti na prodajnim mjestima Croatia Airlinesa i u agentskoj mreži, a dostupne su i na internetskim stranicama tvrtke.

Croatia Airlines aktivno prati razvoj epidemiološke situacije te i dalje poduzima sve potrebne korake kako bi se zdravstvena sigurnost putnika i članova posade zrakoplova zadržala na najvišoj mogućoj razini. Sve mjere zaštite, koje tvrtka provodi od pojave epidemije koronavirusa, u potpunosti su usklađene s odlukama i preporukama javnozdravstvenih tijela i zrakoplovnih vlasti.

Tagovi: Croatia Airlines, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, HiFly Malta, Airbus A319
PROČITAJ I OVO
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
TUŽBA
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
LONDON - Britanska farmacetska tvrtka GlaxoSmithKline (GSK) podnijela je u četvrtak saveznom sudu u Delawareu tužbu protiv američkog Pfizera i njemačkog BioNTecha, tvrdeći da su u cjepivima protiv covida 19 prekršili njezine patente na tehnologiju glasničke RNK (mRNA)
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE