GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu

Bolt pokreće uslugu dostave hrane u Zagrebu
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.05.2020 / 11:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bolt danas u Zagrebu pokreće uslugu dostave hrane, Bolt Food. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za sve restorane u krugu od 3 kilometra te će korisnici tako plaćati samo naručena jela.

„Nadamo se da će mogućnost naručivanja hrane uz besplatnu dostavu iz njihovih omiljenih lokalnih restorana ljudima olakšati trenutnu situaciju. Imamo veliki broj vozača partnera u Zagrebu, a oni će, zahvaljujući novoj usluzi, moći dodatno zaraditi. Raduje nas i činjenica što ćemo besplatnom dostavom potaknuti korisnike da naručuju iz obližnjih restorana čije poslovanje je pogođeno epidemijom.", izjavio je David Ban Ostić, direktor za Hrvatsku, Bolt Food.

Kako bi naručio hranu, korisnik mora preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon, a u njoj će zatim vidjeti dostupne restorane i njihove jelovnike. Prije potvrde narudžbe u aplikaciji će se prikazati cijena i procijenjeno vrijeme isporuke. Kao sredstvo plaćanja korisnik mora u aplikaciju unijeti podatke svoje bankovne kartice kako bi dostava u potpunosti bila beskontaktna. Korisnik ujedno u aplikaciji može navesti točnu lokaciju gdje dostavljač po dolasku može ostaviti hranu. Trenutačno je dostava od restorana koji su udaljeni do 3 kilometra od lokacije naručitelja besplatna, a svaki daljnji kilometar naplaćuje se 4 kune.

„Naše upravljanje poslovanjem usluge prijevoza na zahtjev utemeljeno je na učinkovitosti kako bismo vozačima i putnicima mogli ponuditi najbolju opciju na tržištu. Identičan princip poslovanja unosimo i na tržište usluge dostave hrane što za korisnike znači niže cijene dostave u usporedbi s drugim platformama, a ujedno ćemo osigurati najbolju moguću podršku našim vozačima partnerima. Restorani koji rade s Bolt Foodom vrijednost vide u našoj bazi vjernih korisnika - osobama koje već vole i vjeruju u naš brend“, dodao je David.

Trenutno je moguće naručiti hranu iz više od 70 restorana u Zagrebu, među njima su svima poznati Burger King, Good Food, Pivnica Medvedgrad, Rocket Burger, Subway te Time Restaurant & Bar. Bolt želi svakodnevno dodavati nove restorane u aplikaciju. Trenutno je dostava moguća na području sjeverno od rijeke Save, a područje dostave će se redovito proširivati.

Bolt ima preko 30 milijuna korisnika u preko 35 zemalja. Bolt Food je najprije pokrenut u Estoniji u ožujku 2019. godine, a trenutno je dostupan u 14 zemalja.

Tagovi: Bolt, dostava hrane, Bolt Food, Burger King, Good Food, Pivnica Medvedgrad, Rocket Burger, Subway, David Ban Ostić
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE