GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu

Bauhaus i Schneider Electric dogovorili suradnju na hrvatskom tržištu
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.05.2021 / 13:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Schneider Electric, globalni predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji dogovorio je suradnju s trgovačkim lancem Bauhaus, u čijim prodajnim centrima se mogu pronaći proizvodi Schneider Electrica.

- Dosadašnja suradnja s firmom Schneider Electricom je iznimno dobra i uspješna te smo uz njihov asortiman proširili ponudu u Bauhaus prodajnim centrima. Za početak smo implementirali Schneider Electricov asortiman u tri prodajna centra u Hrvatskoj (Split, Zadar i Zagreb-Buzin). U dogledno vrijeme planiramo proširiti asortiman i na ostale prodajne centre. Naši kupci žele kvalitetnu te ujedno i dizajnersku ponudu, a to im sve Schneider Electric asortiman i pruža», izjavila je Maja Gergi, asistent nabave pri Bauhaus-Zagreb k.d.

U asortimanu Schneider Electrica najviše se ističe elegantno dizajnirani program sklopki i utičnica Asfora, koji uz jednostavni dizajn i razne boje nudi široku lepezu mehanizama najrazličitijih funkcija koju karakterizira pouzdanost, estetika te povezivost. Od obične sklopke ili utičnice, preko komunikacijskih i USB utičnica, sve do regulatora rasvjete kojima se podešava jačina svjetla. Proizvodi kompanije Schneider Electric kao što su detektor pokreta ili detektor prisutnosti, štede energiju na mjestima gdje osvjetljenje nije non-stop neophodno. Detektor aktivira osvjetljenje u trenutku kada netko prolazi kroz kroz hodnik ili ulazi u prostoriju koja se ne koristi često.

- Moderno uređenje doma je postalo nezamislivo bez upečatljivih detalja koje često zaboravljamo iako ih svi koristimo u svojim životnim prostorima. Među njih spadaju i električne instalacije, posebno njihovi vanjski dijelovi poput sklopki i utičnica, koje danas imaju puno veći raspon funkcija nego li u prošlosti. Današnji kupci imaju svoje zahtjeve i sretni smo što im se na ovaj način približavamo jer želimo udovoljiti njihovim željama za što ljepše uređenje interijera. Pored dizajna, naši proizvodi pružaju vrhunska tehnološka rješenja sa svojim mogućnostima umrežavanja, jednostavnosti ugradnje, centraliziranog upravljanja mobilnim aplikacijama i tomu slično», izjavila je Margareta Heder, direktorica marketinga u Schneider Electricu.

Dosadašnja suradnja Schneider Electrica i Bauhausa je prošla izuzetno pozitivno, budući da je to partnerstvo osiguralno kontinuitet isporuke za vrijeme COVID-a, a s druge strane hrvatske poslovnice Bauhausa su dobile izrazito kvalitetnog globalnog proizvođača.

Tagovi: Bauhaus, Schneider Electric, Margareta Heder, Maja Gergi
PROČITAJ I OVO
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
TERMINAL
U Dubaiju počinje izgradnja najvećeg aerodromskog terminala na svijetu
DUBAI - U Dubaiju su započeli s izgradnjom novog terminala u međunarodnoj zračnoj luci Al Maktoum, za koji se, prema riječima čelnika emirata šeika Mohammeda bin Rashida al Maktouma, očekuje da će biti najveći na svijetu i koštat će gotovo 35 milijardi dolara.
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE