GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BAT: Potpisan novi kolektivni ugovor

BAT: Potpisan novi kolektivni ugovor
RADNIČKA PRAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2021 / 13:37
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - S predstavnicima Sindikata PPDIV-a potpisan je novi kolektivni ugovor za TDR d.o.o. (TDR je podružnica BAT-a u Hrvatskoj) koji će stupiti na snagu 1.1.2022. godine.

Kolektivni ugovor potpisali su direktor BAT Adria i predsjednik Uprave TDR. d.o.o. Zvonko Kolobara i sindikalni povjerenik PPDIV-a, Branko Korotaj.
Kolektivni ugovor zaposlenicima BAT-a jamči visoku razinu prava među kojima je i godišnji bonus za sve zaposlenike, a ne samo managere. Svim je zaposlenicima osigurano i dodatno i dopunsko zdravstveno osiguranje, božićnica, uskrsnica, dar za djecu, regres, jubilarne naknade… Novim kolektivnim ugovorom predviđeno je i povećanje iznosa naknade za prijevoz, u skladu s povećanjem troškova, a povećan je i dodatak za rad blagdanom.

“Ponosni smo što smo partneri sa Sindikatima te zajedno uvijek gledamo naprijed i osiguravamo dobre uvjete za sve naše zaposlenike. Zadovoljni zaposlenici su temelj uspjeha naše kompanije. BAT je jedan od vodećih investitora u Hrvatskoj koji stalno širi svoje poslovanje. Zajedno s našim zaposlenicima trudimo se izgraditi održivu kompaniju budućnosti kako bismo potrošačima, zajednici u kojoj poslujemo i našim investitorima osigurali „bolje sutra““, istaknuo je direktor BAT Adria, Zvonko Kolobara.

"Potpisivanje novog kolektivnog ugovora još je jedan korak naprijed u osiguravanju dobrih uvjeta za zaposlenike unutar BAT sustava. Partnerskim odnosom Sindikata i Uprave kontinuirano osiguravamo sve bolje uvjete za sve radnike u kompaniji", poručio je sindikalni povjerenik, Branko Korotaj.

Tijekom razdoblja pandemije posebna je pažnja u BAT-u posvećena osiguranju sigurnih uvjeta za rad svih zaposlenika. Kako bi dodatno pomogli zaposlenicima da prevladaju sve izazove koje su u posljednje dvije godine donijeli pandemija i potresi za sve je zaposlenike osigurana i besplatna anonimna pomoć stručnjaka psihologa, koji su na raspolaganju sve dane u tjednu u bilo koje doba.

Tagovi: British American Tobacco, Tvornica duhana Rovinj, Zvonko Kolobara
PROČITAJ I OVO
Novi mandat Upravi Ingre
ODLUKE
Novi mandat Upravi Ingre
ZAGREB - Dana 7. prosinca 2022. godine održana je sjednica Nadzornog odbora INGRE.
Zaposlenici New York Timesa obustavljaju rad zbog propalih pregovora o ugovorima
ŠTRAJK
Zaposlenici New York Timesa obustavljaju rad zbog propalih pregovora o ugovorima
NEW YORK - Više od 1100 zaposlenika-članova sindikata New York Timesa obustavit će u četvrtak rad na jedan dan nakon što nisu uspjeli pregovori s izdavačem tih novina o "cjelovitom i pravednom ugovoru", priopćio je sindikat .
Fortenova na skupštini potvrdila promjene u Upravi Mercatora
PROMJENE
Fortenova na skupštini potvrdila promjene u Upravi Mercatora
LJUBLJANA - Fortenova grupa je na glavnoj skupštini Mercatora, kao jedini vlasnik, potvrdila promjene u Upravi ovog trgovačkog društva.
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
KARIJERE
Mate Štetić novi član Uprave Atlantic Grupe
ZAGREB - Na sjednici Nadzornog odbora Atlantic Grupe d.d., održanoj 06. i 07. prosinca 2022, Nadzorni odbor je donio odluku o imenovanju Mate Štetića za člana Uprave Atlantic Grupe d.d., s početkom mandata 08. prosinca 2022., u trajanju od 3 godine.
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
PRISTOJBA
HRT-ova pristojba ostaje 80 kuna ili 10,62 eura mjesečno
ZAGREB - Visina mjesečne radiotelevizijske pristojbe za iduću godinu utvrđena je u dosadašnjem iznosu od 80 kuna, odnosno 10,62 eura, potvrđeno je Hini u srijedu s Hrvatske radiotelevizije (HRT).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE