GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj

Assmann širi poslovanje u Hrvatskoj
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2022 / 09:59
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Cilj reorganizacije poslovanja je nastavak održivog razvoja podružnice Assmann elektronike, međunarodne tvrtke specijalizirane za operativna i kablovska rješenja te nabavu visoko-kvalitetne mrežne opreme, koja uspješno posluje od 1995. godine sa sjedištem u Zagrebu.

Michael Zulauf vrlo je aktivan u širenju poslovanja po cijeloj regiji, a hrvatskom podružnicom upravlja iz središnjice kompanije u Lüdenscheidu te zajedno s Lidijom Mikuš radi na širenju podružnice na probranim lokacijama. Danijel Boričević, menadžer podružnice s dugogodišnjim iskustvom, sada je postao direktor prodaje te čini dio direktorskog trojca Assmann elektronike d.o.o. u Zagrebu.

"Naš cilj je otvaranje novih tržišta u državi, širenje baze korisnika te stvaranje novih poslovnih partnerstava za Assmann – ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednim zemljama," izjavio je Michael Zulauf te dodao: "Assmann elektronika ima dugogodišnje iskustvo u razvoju poslovnih projekata. Cilj nam je što intenzivnije širiti naš diverzificirani pristup poslovanju u svim industrijama, a posebno smo usmjereni na sektor e-commercea i IT-a", dodao je Zulauf.
"Ove smo godine stavili poseban naglasak na zapošljavanje i širenje baze klijenata i ponosni smo što smo ostvarili značajan rast u tim područjima. Sigurno ćemo nastaviti s takvim modelom poslovanja do kraja ove te početkom 2023. godine“ – zaključila je Mikuš.

Assmann elektronika d.o.o. svojim odlično opskrbljenim skladištem u Hrvatskoj koje je logistički optimalno povezano s ostalim skladištima u Europi kupcima garantira dostupnost proizvoda i dostava u dogovorenom roku. Hrvatska podružnica nudi širok spektar proizvoda Assmannovog brenda Digitus. Proizvodi se većinom odnose na mrežne tehnologije i pohranu podataka, poput mrežne infrastrukture i kabineta za servere, instalaciju kablova te aktivnu i pasivnu mrežnu tehnologiju. Digitus brend čini i ergonomska oprema za urede i digitalna rješenja za radne jedinice i kompjutore te napredne tehnologije za prijenos signala na digitalne zaslone (digital signage). Portfelj Assmanna upotpunjuju i inovativni proizvodi iz segmenta e-mobilnosti usmjereni daljnjoj realizaciji infrastrukture punionica, koje su preduvjet za prelazak na čišće oblike energije u prometu.

Tagovi: Assmann, Assmann elektronika d.o.o., Michael Zulauf, Lidija Mikuš
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE