GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group u predsezoni s odličnim rezultatima

Arena Hospitality Group u predsezoni s odličnim rezultatima
ODLIČNE BROJKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.04.2022 / 15:13
Autor: SEEbiz
PULA - Arena Hospitality Group bilježi odlične rezultate u predsezoni u svim svojim smještajnim objektima u Hrvatskoj. Uskršnji vikend ispunio je sva očekivanja te je ostvareno oko 15.000 noćenja.

Najveći udio čine gosti iz Njemačke, Austrije i Slovenije, no bilježi se i porast domaćih gostiju. Gosti najviše dolaze u svom vlastitom aranžmanu, dok je trećina u organiziranim grupama. Rezultat za Uskrs 2022. višestruko je nadmašio prošlu godinu i odličan je uvod u sezonu nakon protekle dvije pandemijske godine.

Prije Uskrsa otvoreni su hoteli Park Plaza Histria u Puli i Park Plaza Belvedere u Medulinu, koji nastavlja s odličnom sportskom, prvenstveno nogometnom predsezonom. Otvoreni su i naselje Park Plaza Verudela u Puli, a kamp Arena Grand Kažela u Medulinu je otvoren cijelu godinu tako da gosti mogu uživati 365 dana u godini u odmoru i opuštanju. Za Uskrs su otvoreni hotel Arena Holiday u Medulinu i kampovi Arena Stoja, Arena Medulin i Arena Stupice.

„Zahvaljujući našem iskustvu od preko 40 godina u hotelijerstvu i ugostiteljstvu znamo da je zadovoljstvo gostiju prioritet. Primarni cilj Arena Hospitality Group objekata je pružanje vrhunske usluge našim gostima u autentičnom prirodnom ambijentu. Najvažniji događaj ove sezone je otvorenje Grand Hotela Brioni početkom svibnja. Jedva čekamo gostima predstaviti ovaj novi hotel i jedinstveno iskustvo uživanja u savršenom spoju autentičnog morskog i modernog dizajna, odlične gastro ponude i prelijepog pogleda na more i Brijune.“ – izjavila je Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica marketinga i prodaje.

U svom portfelju Arena Hospitality Group ima vlastite brendove Arena Hotels & Apartments i Arena Campsites. Kao dio ugledne grupacije Park Plaza Hotel Group Limited, vodi i razvija međunarodne hotelske brendove Park Plaza i art’otel u 18 zemalja Srednje i Istočne Europe. Prvi art’otel hotel u Hrvatskoj kompanija otvara krajem ove godine u Zagrebu sa 118 soba pod imenom art’otel Zagreb.

Gosti mogu posjetiti ukupno 29 objekata s više od 10.000 smještajnih jedinica u Istri, uskoro i u Zagrebu, u Nassfeldu u Austriji te u velikim gradovima Njemačke i Srednje i Istočne Europe – Beogradu, Berlinu, Kölnu, Nürnbergu i Budimpešti.

Na vrhuncu sezone Arena Hospitality Group broji preko 1800 zaposlenika, a u cijeloj grupaciji je stalno zaposleno tijekom godine 700 djelatnika. Širenjem poslovanja raste i potreba za stalnim zapošljavanjem kvalitetnog kadra, kao i za proširenjem tima sezonskih radnika. Profesionalno radno okruženje, stimulativni uvjeti, pozitivna atmosfera i lojalnost radnika rezultat su ulaganja u ljudske potencijale.

„U Hrvatskoj je Arena Hospitality Group prisutna s više od 8.500 smještajnih jedinica kroz raznoliku ponudu smještaja, od hotela i turističkih naselja do kampova smještenih u najistaknutijoj turističkoj regiji Hrvatske, Istri, a Zagreb je u fazi razvoja. Godišnje u Hrvatskoj ugostimo 340.000 gostiju, a vrhunska usluga koju pružamo ne bi bila moguća bez najboljeg tima ljudi koji stoji iza našeg uspjeha. Naši zaposlenici imaju priliku kontinuirano razvijati svoja znanja i vještine i bitno nam je da rastu zajedno s rastom našeg poslovanja. Ulažemo puno u naš veliki tim, a rezultat toga je podatak da je prosječni radni staž naših zaposlenika čak 12 godina. Želimo imati lojalne i zadovoljne zaposlenike jer samo tako možemo zajedno ostvariti zacrtane poslovne ciljeve. Budući da uvijek radimo na razvoju poslovanja i širenju, uvijek imamo mjesta za novog kvalitetnog člana tima.“ – dodala je Manuela Kraljević.

Dobri ljudski resursi su ključni za uspjeh u branši kojoj je fokus osigurati savršeno iskustvo odmora i opuštanja za svakog gosta. Arena Hospitality Group ima svoje edukacijske i razvojne programe s ciljem privlačenja novih talenata, ali i zadržavanja postojećih. Osim na razvoju ljudskih potencijala, Arena Hospitality Group radi i na razvoju zajednice u kojoj djeluje kroz društveno odgovorno poslovanje.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Park Plaza Histria, Park Plaza Belvedere, Park Plaza Hotel Group Limited, Manuela Kraljević, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE