GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme

Anne Aubrunner stiže na čelo Falkensteiner Investment platforme
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2022 / 17:17
Autor: SEEbiz
BEČ - Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) dovodi financijsku stručnjakinju na čelo svoje digitalne poslovne jedinice FMTG Invest. Anne Aubrunner će biti izvršna direktorica ove investicijske platforme.

Ova iskusna bankarka ima više od 25 godina iskustva u postavljanju i upravljanju poslovnim jedinicama i multidisciplinarnim timovima s fokusom na modele poslovne transformacije, strategije razvoja i razvoj tržišta, uključujući operacionalne prodajne odgovornosti u DACH regiji. Uz to, Aubrunner je članica uprave austrijskog Financijsko-marketinškog udruženja (Finanz-Marketing Verband Österreich) te predavačica i članica nadzornog odbora FHWien za područje održivog financijskog menadžmenta.

Posljednjih godina njezin fokus je bio na razvoju i implementaciji digitalnih end2end portala i njihovoj integraciji sa stacionarnom prodajom u bankama.

Posljednja digitalna investicijska platforma koju je Anne Aubrunner izradila u Austriji i Njemačkoj bila je 2019. nagrađena nagradom German Brand Award u kategoriji Excellent Brands Banking & Financial Services. To ih je 2020. dovelo na drugo mjesto najboljih direktnih banaka Austrije.

Otmar Michaeler, CEO tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group: "S FMTG Investom lansiramo novi holistički odjel i njegov tim. Posebno smo zadovoljni što smo mogli pridobiti Anne Aubrunner da bude na čelu ovog odjela. Dugogodišnjim iskustvom u financijskoj industriji stekla je strateški know-how i profesionalnu ekspertizu kojima će FMTG Invest voditi u uspješnu budućnost”

Anne Aubrunner: "Digitalna financijska rješenja su budućnost. Stoga se radujem uzbudljivim izazovima i bliskoj suradnji s našim partnerom Conda. Zajedno kroz inovativni pristup želimo udahnut svježi zrak crowd-investment sceni te kreirati ponudu usluga koje su razumljive i cost-effective. Međutim, u tom procesu ne smijemo izgubiti empatiju prema našim klijentima.”

Tagovi: Anne Aubrunner, Falkensteiner Investment, Otmar Michaeler
PROČITAJ I OVO
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
U Plivi dramatično smanjene plaće
PLAĆE
U Plivi dramatično smanjene plaće
ZAGREB - Najveća hrvatska farmaceutska kompanija, Pliva, zabilježila je, piše Danica.hr, prodaju od 730 milijuna eura, što je 11 posto više nego godinu prije, te profit od 80 milijuna eura, što je 28 posto manje u odnosu na prethodnu godinu.
Glovo odlazi iz Slovenije
ODLAZAK
Glovo odlazi iz Slovenije
LJUBLJANA - Glovo, tvrtka za dostavu hrane i ostalih proizvoda na kućnu adresu, napušta slovensko tržište. Španjolska tvrtka nudit će uslugu dostave u Sloveniji do 10. svibnja do 22 sata.
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
RAST
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
PODGORICA - Kompanije koje ulaze u sastav berzanskog indeksa MNSE10, ostvarile su na kraju prošle godine neto dobit od 108,7 miliona eura, pokazala je analiza Montenegroberze.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE