GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess preuzima operativno poslovanje crikveničkog hotela Mediteran

Aminess preuzima operativno poslovanje crikveničkog hotela Mediteran
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.02.2024 / 11:13
Autor: SEEbiz
CRIKVENICA - Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih i najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, preuzima operativno poslovanje još jednog hotela na sjevernoj jadranskoj obali - Hotela Mediteran u Crikvenici.

Ovo strateško partnerstvo predstavlja važan korak u rastu i širenju portfelja tvrtke Aminess Hospitality Group i odličan je temelj za ekspanziju i razvoj usluge upravljanja operativnog poslovanja koju ova tvrtka nudi zainteresiranim ugostiteljskim objektima.

Crikvenica, s bogatom turističkom tradicijom i jedinstvenim položajem uz obalu Kvarnerskog zaljeva, predstavlja važno i poželjno odredište za turiste iz cijele Europe. Njezina povijest kao lječilišnog grada i razvoj turizma kroz prošlost čine je atraktivnim odredištem za sve one koji traže kombinaciju prirodnih ljepota, kulturne baštine i raznolike turističke ponude. Preuzimanje operativnog poslovanja Hotela Mediteran druga je suradnja ove vrste za tvrtku Aminess Hospitality Group, koja od početka ove godine upravlja operativnim poslovanjem Aminess Lišanj Family Hotela iz Novog Vinodolskog.

Osim što širi portfelj, Aminess ovim korakom donosi inovativne pristupe upravljanju i dodatnom doprinosu razvoja turizma u Crikvenici. Stručnjaci Aminessa posjeduju ekspertno znanje potrebno za vođenje dnevnih operacija u turističkim objektima, što će osigurati vrhunsku kvalitetu usluge koju posjetitelji očekuju. Partnerima pruža i profesionalnu podršku, uključujući pristup velikoj bazi znanja, priručnicima i smjernicama putem inovativne digitalne platforme razvijene posebno za ovu vrstu poslovanja što će zasigurno osigurati daljnji napredak i unapređenje turističke ponude ove destinacije.

“Upravljanje operativnim poslovanjem logičan je nastavak Aminessovih 56 godina prisutnosti na domaćem tržištu, tijekom kojih se kompanija izgradila u etablirani turistički brend. Ovom uslugom stečena znanja dijelimo s objektima koji nisu u našem vlasničkom portfelju, nudeći im dodatnu prednost povezanosti s Aminess brendom. Osim menadžmentom Aminess svojim iskustvom te visoko kvalitetnom ponudom i sadržajima direktno utječe na razvoj i pozicioniranje samih destinacija te kvalitetu života lokalnih zajednica. Kod crikveničkog hotela Mediteran iskoristit ćemo sve naše iskustvo i znanje kako bi unaprijedili poslovanje hotela i veseli nas činjenica što ćemo postati dio duge tradicije turizma u Crikvenici te se nadamo da ćemo i sami imati priliku doprinijeti daljnjem razvoju destinacije” - izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Hotel Mediteran, smješten uz obalu mora i svega 1.500 metara udaljen od centra Crikvenice, pruža savršenu kombinaciju udobnosti i blizine brojnim atrakcijama. Tu će gosti pronaći idealno mjesto u potrazi za opuštanjem ili avanturom, dok će usluga i ponuda u hotelskim restoranima biti pod iskusnim vodstvom Aminess gourmet tima.

Tagovi: Aminess, Mediteran, crikvenica, turizam
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE