GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Agram u BiH isplaćuje dividende

Agram u BiH isplaćuje dividende
DIVIDENDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2023 / 07:48
Autor: SEEbiz / indikator.ba
LJUBUŠKI - Ljubuški Agram d.d. isplatit će dividende dioničarima, odlučno je na Skupštini društva održanoj 26.juna 2023. godine..

Dividenda iće se isplaćivati u iznosu od 10,60 KM po dionici. Budući da Agram ima ukupno 66.764 dionica, ukupan račun za isplatu dividendi iznosi 707,7 hiljada KM:

Drušvo je lani ostvarilo dobit od 1,41 miliona KM, a ostvarilo je ukupan prihod od 9,87 miliona KM.

Agram ima ukupno sedam dioničara povezanih lica hrvatske Agram grupacije, pri čemu najveće učešće imaju osiguravatelji Euroherc Osiguranje Zagreb s 40,7 posto i Adriatic Osiguranje Zagreb sa 39,5 posto udjela, te Adriatic Osiguranje Sarajevo 9,1 posto i Euroherc Osiguranje Sarajevo 8,6 posto.

Dionice imaju i Agram Life Osiguranje, Agraminvest i Euro Daus Split.

Tagovi: Agram, koncern Agram, dividenda
PROČITAJ I OVO
AZTN kaznio Plodine s 15.000 eura
KAZNA
AZTN kaznio Plodine s 15.000 eura
ZAGREB - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) zbog teške povrede Zakona o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi u lancu opskrbe hranom kaznila je riječki trgovački lanac Plodine s 15.000,00 eura, priopćeno je iz te regulatorne agencije.
HT pripaja Iskon Internet
PRIPAJANJE
HT pripaja Iskon Internet
ZAGREB - - Hrvatski Telekom d.d. nastavlja transformaciju operativnog modela te je nakon pribavljenih korporativnih odobrenja započeo postupak pripajanja društva Iskon Internet Hrvatskom Telekomu.
Plava Laguna prodala Hotel Bonavia
HOTELI
Plava Laguna prodala Hotel Bonavia
RIJEKA - U jednom od najznačajnijih dogovora u riječkom hotelijerstvu, Bonavia Rijeka d.o.o. i Plava Laguna d.d. objavili su uspješno potpisivanje ugovora o kupoprodaji Hotela Bonavia. Hotel će biti preuzet za iznos od 8,1 milijuna eura, a transakcija bi trebala biti završena u studenome 2023. godine.
Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu
TRGOVINA
Cromaris otvorio prvu trgovinu u Zagrebu
ZAGREB - Cromaris je otvorio svoju prvu trgovinu u Zagrebu koja, uz velik izbor svježe ribe i ribljih delikatesa iz Cromarisovog asortimana, nudi i druge vrhunske proizvode.
INA i Plavi tim donacijom računala jačaju lokalnu zajednicu
DONACUHE
INA i Plavi tim donacijom računala jačaju lokalnu zajednicu
U današnjem svijetu tehnologija igra ključnu ulogu u svakodnevnom životu, obrazovanju, zdravstvu, kulturi i društvu u cjelini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE