GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aerodromi Crne Gore: Orlandić promijenio najbliže saradnike

Aerodromi Crne Gore: Orlandić promijenio najbliže saradnike
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2020 / 11:11
Autor: SEEbiz
PODGORICA - Novi pomoćnici izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore (ACG) biće Aleksandar Mitrović, Kemal Zoronjić, Nikola Ivanović i Predrag Hajduković. Oni će na tim pozicijama zamijeniti Dejana Radonjića, Ivana Kusovca i Goricu Raičević.

Iz te državne kompanije “Vijestima” je zvanično potvrđeno da je Odbor direktora ACG, na predlog izvršnog direktora Danila Orlandića, imenovao nove pomoćnike u pravnom i komercijalnom sektoru, kao i za oblasti saobraćaja i razvoja.

“Kolege Kusovac, Radonjić i Raičević, koji su obavljali odgovorne funkcije u prethodnom periodu, nastaviće svoj rad unutar preduzeća. Novi pomoćnici su ljudi sa ozbiljnim radnim iskustvom koji su i u prethodnom periodu obavljali više značajnih funkcija”, kazali su iz ACG.

Iz ACG su se zahvalili dosadašnjim pomoćnicima i vjeruju da će nove kolege doprinijeti da to preduzeće, u ovom teškom periodu za avioindustriju, unaprijedi poslovanje i “postigne još bolje rezultate”.

Dugogodišnji šef pravne službe ACG Nikola Ivanović je novi pomoćnik za pravne poslove, a dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu prosvjete Aleksandar Mitrović za komercijalne poslove. Hajduković, magistar ekonomskih nauka i dugogodišnji rukovodilac u više revizorskih preduzeća, postaje novi pomoćnik za razvoj, a inženjer mašinstva Kemal Zoronjić pomoćnik za saobraćaj.

Tagovi: Aerodromi Crne Gore, Danilo Orlandić, Aleksandar Mitrović, Kemal Zoronjić, Nikola Ivanović, Predrag Hajduković
PROČITAJ I OVO
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
POBOLJŠANJE
Sunce hoteli smanjili gubitak u prvih šest mjeseci
ZAGREB - Sunce hoteli smanjili su gubitak u prvih šest mjeseci ove godine, pokazuje ovih dana objavljeno poslovno izvješće.
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ANKETA
Uspješniji su empatični šefovi, ali samo trećina njih tako se ponaša
ZAGREB - Emocije koje pokazuju šefovi nekad su bile znak slabosti, ali istraživanja upućuju da veći autoritet imaju vođe koje su u stanju pokazati autentične osjećaje i ranjivost jer su u stanju iskoristiti najbolje osobine radnika, pokazuje anketa globalne organizacije Catalyst, piše u subotu Jutarnji list.
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
ŽESTOKA PIĆA
Tko bi mogao biti kupac alkoholnog segmenta Zvečeva?
POŽEGA - Hrvatski proizvođač alkoholnih pića i slatkiša Zvečevo priopćio je da će njegovi dioničari na Glavnoj skupštini razmotriti prijedlog za prodaju dijela imovine tvrtke koji se odnosi na proizvodnju žestokih pića. U obavijesti dostavljenoj Zagrebačkoj burzi nisu iznijeli više detalja o tome.
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
POTEZI
Fortenova pretvara potraživanja u Mercatoru u kapital
LJUBLJANA - Mercator je sazvao Skupštinu za 1. rujna na prijedlog svog većinskog vlasnika Fortenove Grupe, a dioničari će odlučiti o prijedlogu povećanja kapitala tvrtke za oko šest miliona eura.
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DOGOVOR
Kinezi refinanciraju dug Atlantske plovidbe
DUBROVNIK - Atlantska plovidba izvijestila je kako je sklopila ugovor o povratnom leasingu na rok od tri godine s kineskom financijskom institucijom CSSC Shipping Company iz Hong Konga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE