GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aer Lingus obustavio prodaju na skoro svim linijama prema Hrvatskoj

Aer Lingus obustavio prodaju na skoro svim linijama prema Hrvatskoj
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2021 / 08:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Irski avioprijevoznik Aer Lingus obustavio je prodaju na gotovo svim linijama iz Dublina i Corka prema Hrvatskoj za ovu ljetnu sezonu.

Aer Lingus do prije nekoliko dana u prodaji je imao četiri linije iz Irske prema Hrvatskoj, no sada je karte moguće kupiti na samo jednoj liniji.

Aer Lingus već nekoliko ljetnih sezona prometuje iz Dublina prema Puli, Splitu i Dubrovniku, a najavljena je i linija iz Corka za Dubrovnik. Zbog izbijanja globalne pandemije prošle je ljetne sezone u prometu kratko bila samo linija između Dublina i Splita, javlja Croatian Aviation.

Kompanija je u najavi za ovo ljeto imala liniju Dublin - Pula - Dublin, od svibnja do rujna, s dva leta tjedno, utorkom i subotom. Svi letovi označeni su kao rasprodani za ovu ljetnu sezonu, odnosno kompanija je zatvorila prodaju na svim letovima između Dublina i Pule za ovo ljeto i očito je da na njoj neće prometovati ni ove godine.

Iz prodaje je povučena i linija Dublin - Split - Dublin, ranije najavljena tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Također, u prodaji više nije ni linija Cork - Dubrovnik - Cork, na kojoj je Aer Lingus trebao prometovati dva puta tjedno, srijedom i subotom.

Jedina linija na kojoj Aer Lingus još uvijek omogućuje kupnju karte jest ona između Dublina i Dubrovnika. Letovi su otkazani do 03. srpnja, a po trenutnom planu kompanije, od navedenog datuma dostupni su letovi subotom i nedjeljom koji bi se zatim trebali povećati na četiri leta tjedno te u kolovozu na pet (svakog dana osim utorka i četvrtka). S obzirom na sve navedeno, za očekivati je da će ovaj irski avioprijevoznik obustaviti prodaju i na liniji prema Dubrovniku.

Unatoč tome što Aer Lingus vjerojatno ove ljetne sezone neće prometovati prema Hrvatskoj, hrvatske su zračne luke već povezane s Dublinom s drugim avioprijevoznicima. Croatia Airlines dva puta tjedno prometuje na liniji između Zagreba i Dublina sa zrakoplovom tipa A319, dok je Ryanair obnovio promet na linijama iz Splita i Zadra prema Dublinu sa zrakoplovima tipa B737-800.

Tagovi: Aer Lingus, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Pula, Croatia Airlines
PROČITAJ I OVO
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE