GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ACI na Boot Düsseldorfu uz Ivicu Kostelića obilježio jubilarnu 40. obljetnicu

ACI na Boot Düsseldorfu uz Ivicu Kostelića obilježio jubilarnu 40. obljetnicu
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2024 / 16:05
Autor: SEEbiz
DUSSELDORF - Nacionalni nautički lanac te regionalni predvodnik nautičkog sektora, ACI d.d., i ove je godine sudjelovao na najvećem globalnom sajmu nautike, Boot Düsseldorf, gdje je predstavio najnovije projekte kompanije, novitete u svojoj ponudi, ponudio B2B segment, a nautičarima omogućio da već sada rezerviraju svoj vez u nekoj od 22 marine na Jadranu.

Sajam je u ovogodišnjem izdanju privukao više od 1500 izlagača iz 68 zemalja, a posjetiteljima iz svih dijelova svijeta omogućen je uvid u najnovije trendove nautičke industrije, pomorstva i vodenih sportova.

ACI je svoju prisutnost na jednom od najrelevantnijih svjetskih sajmova nautike, Boot Düsseldorf, upriličio izložbenim prostorom na kojemu su zainteresirani nautičari, gosti i potencijalni partneri imali priliku saznati više o projektima kompanije te razgovarati s predstavnicima ACI-ja o mogućim suradnjama. Fokus ACI-jeva sudjelovanja na sajmu ove je godine usmjeren na obilježavanje jubilarne 40. obljetnice poslovanja, a posjetiteljima su tom prigodom predstavljena četiri desetljeća nautičke izvrsnosti na Mediteranu, brojni nautički iskoraci koje je ACI poduzimao tijekom svoje povijesti, postavljajući pritom trendove, ne samo u nautici, već i u vrhunskom sportu te održivom poslovanju. ACI-jevo ovogodišnje sudjelovanje uveličano je i prigodnim druženjem s partnerima i medijima, a kojemu su prisustvovali i predsjednik Uprave Kristijan Pavić te proslavljeni hrvatski olimpijac, ACI-jev ambasador, Ivica Kostelić.

„Obilježavajući jubilarnu 40. obljetnicu prvenstveno želim zahvaliti svim sadašnjim i bivšim djelatnicima kompanije koji su izgradili današnji ACI te ga kroz četiri desetljeća uspješnog poslovanja i pomicanja granica nacionalne nautike, etablirali kao regionalnog predvodnika nautičkog sektora. Danas fokus stavljamo na osluškivanje potreba nautičara diljem jadranske obale. Također, nastavljamo pružati punu podršku našim ambasadorima, vrhunskim sportašima, među kojima i našem jedriličarskom asu, Ivici Kosteliću“, istaknuo je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI d.d.

Proslavljeni hrvatski olimpijac, bivši skijaš, a danas vrhunski jedriličar, Ivica Kostelić jedan je od najistaknutijih ambasadora tvrtke ACI d.d. Proteklu sezonu jedrio je na brodu simboličnog naziva „ACI 40“ s kojim je naposljetku i ostvario pobjedu na prvenstvu Mediterana u klasi 40. Hrvatski je olimpijac na taj način okrunio jubilarnu 40. obljetnicu poslovanja kompanije, a ACI-ju se pridružio i na velikom nautičkom sajmu u Düsseldorfu.

„Protekla jedriličarska sezona je bila iznimno uspješna, uspio sam osvojiti titulu prvaka Mediterana u klasi 40. Za mene je to bila dosad najuspješnija sezona od kad jedrim u klasi 40 i jako mi je veliko zadovoljstvo da me ACI mogao podržati na tome putu. S obzirom na godišnjicu koju slavimo ovdje i brod je nosio naziv „ACI 40“ i pod tim imenom je osvojio Prvenstvo Mediterana. Sljedeću sezonu brod će mirovati. To je vjerojatno sezona jedne tranzicije u kojoj pripremam svoj povratak na Atlantik s glavnim ciljem – utrkivanja na regatama Jacques Vabre i Route du Rhum. Zanimljivo je vidjeti cijelu industriju koja se okupila na ovome sajmu. Posebna atmosfera i veličina ovog događaja je impresivna“, istaknuo je Ivica Kostelić.

Posjetitelji sajma na ACI-jevom su štandu imali prilike raspitati se o vezovima te saznati i sve relevantne informacije o uslugama koje hrvatski nautički lanac pruža u sklopu svojih marina. Tradicionalnim sudjelovanjem te prezentacijom svojih usluga i dostupnim pogodnostima na licu mjesta, ACI je još jednom značajno doprinio održavanju jednog od najvećih svjetskih nautičkih događaja te hrvatsku nautiku ponovno pozicionirao na svjetskoj nautičkoj karti.

Tagovi: ACI, PABIĆ, BOAR SHOW, KOSTELIĆ, NAUTIKA, TURIZAM
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE