GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prestižni magazin Porter proglasio otok Lošinj jednim do najljepših ljetnih destinacija 2024.

Prestižni magazin Porter proglasio otok Lošinj jednim do najljepših ljetnih destinacija 2024.
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2024 / 14:12
Autor: SEEbiz
MALI LOŠINJ - Svjetski poznati lifestyle magazin luksuzne platforme za shopping Porter uvrstio je otok Lošinj u top 9 najljepših destinacija za savršeno ljetno putovanje, dok su luksuzni Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta zavrijedili titulu idealnog odmorišta na samome otoku.

Otok Lošinj idealno je mjesto za miran i relaksirajući odmor prema odabiru luksuznog svjetskog magazina Porter. Svojim živopisnim krajolikom, netaknutom prirodom i kristalno čistim Jadranskim morem zaslužio je svoje mjesto na listi top 9 destinacija za opuštajući odmor u 2024. godini. Uz sam Lošinj, posebnu pohvalu dobila je i čarobna uvala Čikat, kao i Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta, koje su istaknute kao najbolje lokacije za pravi odmor vrijedan 5 zvjezdica.

Lošinj dugi niz godina privlači mnogobrojne goste iz različitih krajeva svijeta, željne autentičnog i nezaboravnog iskustva u predivnom morskom okruženju. Osim svoje netaknute prirode i bogate povijesne baštine, otok je poznat po ljekovitim svojstvima koja su uključena u mnogobrojne svakodnevne običaje i tretmane. Neki od specijalnih ljekovitih tretmana mogu se naći i u luksuznom spa centru Boutique Hotela Alhambra, smještenom u nezaboravnoj uvali Čikat. Hotel se zajedno s Villom Augustom sastoji od dvije vile povezane modernom zgradom uz pomoću koje se stoljetna arhitektura susreće sa sofisticiranim, suvremenim značajkama.

Osim prekrasnih soba opremljenih vrhunskim namještajem koje gledaju na kristalno čisto more, u hotelu se nalazi i Michelinovom zvjezdicom nagrađeni restoran Alfred Keller. Renomirani restoran prepoznat je po svojoj gastronomskoj kvaliteti u kojoj središnje mjesto zauzimaju lokalne namirnice. Poznati Kuhar Michael Gollenz u svoja pomno osmišljena jela uključuje klasične francuske tehnike, dok vinsku kartu restorana pažljivo kurira sommelier Filip Veselovac. Osim Michelinovog priznanja, Alfred Keller osvojio je titulu “Best of Award of Excellence” koju obilježavaju dvije vinske čaše prema izboru Restaurant Awards 2023. koji dodjeljuje renomirani američki časopis Wine Spectator .

Porter, jedan od vodećih platformi za luksuzni shopping, Lošinj je opisao savršenim mjestom za odmor koji je prava „gozba za oči“, a tko se sve pronašao na listi najljepših destinacija uz šarmantni otok pročitajte u samom članku na linku.

Tagovi: porter, lošinj, čikat, alhambra, keller, veselovac, jadranka
PROČITAJ I OVO
Do ponoći za trezorske zapise uplaćeno 645 milijuna eura
TREZORCI
Do ponoći za trezorske zapise uplaćeno 645 milijuna eura
ZAGREB - Istekao je rok za upis novog izdanja trezorskih zapisa. Cilj je Ministarstva financija postići nominalni iznos od 900 milijuna eura, pišre HRT.
Skupa pohlepa: Hrvatska jedina u EU ruši cijene apartmana
POSLJEDICE
Skupa pohlepa: Hrvatska jedina u EU ruši cijene apartmana
ZAGREB - Hrvatski iznajmljivači u privatnom smještaju ove su se godine otrijeznili i odustali od dizanja cijena koje ih je lani koštalo praznih apartmana usred ljetne sezone.
Uzlet dionica GameStopa, evo što je učinio Keith Gill
LUDILO
Uzlet dionica GameStopa, evo što je učinio Keith Gill
NEW YORK - Meme dionice GameStop ponovno rastu zbog nagađanja da bi Keith Gill, čovjek koji je inspirirao epski kratki stisak 2021., trenutačno mogao imati veliku poziciju u prodavaču videoigara.
Azijska tržišta: Indeksi porasli nakon objave podatka o tvorničkoj aktivnosti u Kini
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Indeksi porasli nakon objave podatka o tvorničkoj aktivnosti u Kini
ŠANGAJ - Azijsko-pacifička tržišta dionica porasla su u ponedjeljak nakon što je privatno istraživanje pokazalo da se kineska proizvodna aktivnost proširila najbržim tempom u gotovo dvije godine.
Slovenci se odlučili na drastičan korak. Hoće li i Hrvatska slijediti praksu?
REGULATIVA
Slovenci se odlučili na drastičan korak. Hoće li i Hrvatska slijediti praksu?
LJUBLJANA - Ograničavanje rentanja apartmana na 30 dana, broja kreveta po smještajnoj jedinici, upisivanje iznajmljivača u poslovni registar, uvođenje suglasnosti općine za rentanje i veće ovlasti komunalnih inspekcija, glavne su novosti novog slovenskog Zakona o ugostiteljstvu koji je u javnoj raspravi do 17. lipnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE