GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Digitalni nomadi: Samo trend ili budućnost tržišta rada

Digitalni nomadi: Samo trend ili budućnost tržišta rada
KONFERENCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2021 / 12:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Trend digitalnih nomada posljednjih godinu dana poprima sve veći odjek i na našim prostorima te izaziva svojevrsnu disrupciju na tržištu rada.

S ciljem boljeg uvida konkretnog utjecaja ovakvog modela poslovanja u Hrvatskoj te budućnost profesija, u petak, 28. svibnja 2021., s početkom u 12:30 sati, Međunarodna komora mladih Zagreb (JCI Zagreb) u suradnji s konceptom Wespa Spaces organizira konferenciju namijenjenu svim neovisnim digitalnim stručnjacima, onima koji će to tek postati, ali i svim zainteresiranima za temu udaljenih načina rada, posebice u doba pandemije. Konferencija će se održati u hibridnom obliku – online i uživo, a prijava je obavezna za sve zainteresirane. Svi koji se događaju žele pridružiti uživo u novootvorenim prostorima Wespa Spaces, mogu to napraviti uz prethodnu uplatu donacije u iznosu od 70 kn. Prijave za oba formata moguće su putem poveznice: http://bit.ly/Digital_Nomads.

Događaj je koncipiran u dva dijela. Prvi dio predodređen je za predavanja na kojima će svoja iskustva i ekspertizu podijeliti Jan de Jong, začetnik ovog ‘’trenda’’ i osnivač Digital Nomad Association u Hrvatskoj te predstavnici udruženja SplitTech City i Osijek Software City. Drugi dio konferencije namijenjen je za panel Digitalni nomadi, samo trend ili budućnost tržišta rada, pod voditeljskom palicom marketinške stručnjakinje Tanje Džido.

U svrhu dobivanja šire slike i uvida u kompleksnost ovog koncepta, uz navedene predavače, panelu će se pridružiti i predstavnici Ministarstva rada te osoba iz redova digitalnih nomada.

Tagovi: digitalni nomadi, Digital Nomad Association, Jan De Jong, Wespa Spaces, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Križaj i Ljevnaić zainteresirani za skijalište Kanin
INTERES
Križaj i Ljevnaić zainteresirani za skijalište Kanin
LJUBLJANA - Srpska tvrtka Ri-komerc Beograd zainteresirana je za ulaganje u skijalište Kanin, koje ne radi od prošle jeseni. U njegovo ime s predstavnicima države pregovarao je bivši skijaš i poduzetnik Bojan Križaj.
Zagrebačka burza: Zvečevo nastavilo uzlet, indeksi rasli
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Zvečevo nastavilo uzlet, indeksi rasli
ZAGREB - Kraj tjedna donio je rast indeksa na Zagrebačkoj burzi uz solidan promet.
Žigman: Bilo bi poželjno sva buduća izdanja obveznica ostanu na domaćem tržištu
OBVEZNICE
Žigman: Bilo bi poželjno sva buduća izdanja obveznica ostanu na domaćem tržištu
OPATIJA - U sklopu dvodnevne konferencije „Financijsko tržište“ koju tradicionalno organiziraju HUB, HNB i HANFA, svoje poglede na aktualnu financijsku situaciju i izazove iznijeli su ugledni ekonomosti, među kojima je i predsjednik je Upravnog vijeća HANFA-e Ante Žigman.
Venecija: Prvog dana naplaćeno 15.700 ulaznica
KAZNE
Venecija: Prvog dana naplaćeno 15.700 ulaznica
VENECIJA - U Veneciji je u četvrtak turistima naplaćena ulaznica za prvi posjet gradu. Prema podacima gradskih vlasti, ulaznicu je platilo 15.700 posjetitelja. Gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro je nakon prvog dana probno uvođenje poreza ocijenio uspješnim. Neki su stanovnici ipak bili manje zadovoljni, pa su svoje nezadovoljstvo iskazali prosvjedom.
Mraz u Srbiji značajno oštetio voće, neće biti rekordna rodna godina
ŠTETE
Mraz u Srbiji značajno oštetio voće, neće biti rekordna rodna godina
BEOGRAD - Mrazevi i sneg u velikoj meri oštetili su voće u pojedinim regionima Srbije, pa se neće ostvariti prognoza o rekordno rodnoj godini, rekao je danas profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu Zoran Keserović.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE