GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Span stekao dvije nove Microsoft napredne specijalizacije

Span stekao dvije nove Microsoft napredne specijalizacije
SPECIJALIZACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2022 / 17:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Span je stekao dvije nove Microsoft napredne specijalizacije – sada ih ima ukupno jedanaest.

Među novostečenim specijalizacijama je Microsoft Azure Virtual Desktop, koja je potvrda Spanovog znanja, iskustva i stručnosti u implementaciji skalabilne i sigurne infrastrukture za virtualizaciju desktopa na Azure platformi, dok je napredna specijalizacija Microsoft Modernize Endpoints usmjerena na osiguranje sigurnog pristupa krajnih korisnika korporativnim resursima.

Najnovije Spanove specijalizacije tako spremno odgovaraju na izazove koje donosi hibridni rad u pogledu upravljanja i sigurnog pristupa korporativnim resursima kao i podržavanja sigurnog rada na daljinu koji postaje imperativ iz perspektive zaposlenika.

Uvjeti za dobivanje ovih specijalizacija nisu jednostavni. Proces certifikacije zahtjevan je i dugotrajan te podrazumijeva preduvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se uopće moglo pristupiti procesu dobivanja napredne specijalizacije.

„Preduvjeti su za sve specijalizacije isti – trebamo imati dovoljno stručnjaka sa specifičnim certifikatima i dovoljan broj uspješno završenih projekata - rezultat kojih je visok postotak korištenja implementirane tehnologije u organizaciji korisnika.“ izjavila je Mihaela Trbojević, Product Marketing direktorica u Spanu.

„Sama certifikacija je u zadnjem koraku usmjerena na audit ili customer case study potvrđen od strane korisnika koji opisuje poslovni izazov i kako je implementirano rješenje utjecalo na poboljšanje poslovanja.“, pojašnjava Mihaela.

Podržavanje sigurnog rada na daljinu za zaposlenike je važnije nego ikad, a Azure Virtual Desktop je Microsoftovo fleksibilno i skalabilno rješenje koje podržava usluge udaljene radne površine uz pojednostavljeno upravljanje cijelim sustavom. Time se štedi vrijeme i resursi te povećava učinkovitost zaposlenika pa Azure Virtual Desktop posredno otvara nove prilike za ubrzani rast poslovanja.

Rad na daljinu podrazumijeva i uređaje koji su korisnicima potrebni, sigurne operativne sustave, rješenja za upravljanje krajnjim točkama i aplikacije za suradnju dostupne s bilo kojeg mjesta. Spanovu izvrsnost u ovom području potvrđuje napredna Microsoft Modernize Endpoints specijalizacija, usmjerena na osiguravanje sigurnog rada na daljinu iz perspektive zaposlenika.

„Napredne specijalizacije koje smo do sada ostvarili, njih ukupno 11, potvrda su izvrsnosti i predanog rada naših zaposlenika. Više od 300 Spanovaca certificirano je od strane Microsofta. Pouzdanost i ekspertizu koju donosimo korisnici itekako prepoznaju pa nastavljamo ulagati u znanje zaposlenika i kreiranje učinkovitih i naprednih IT rješenja za sve naše korisnike“, naglašava Mihaela Trbojević, Product Marketing Director u Spanu.

Rodney Clark, potpredsjednik korporacije za Globalna partnerska rješenja, kanalsku prodaju i voditelj kanala u Microsoftu, dodao je: „Napredna specijalizacija Microsoft Azure Virtual Desktop ističe partnere koji se mogu smatrati najsposobnijima kad je riječ o implementaciji Azure Virtual Desktopa na Azure platformi. Span je jasno pokazao da posjeduje i vještine te iskustvo da klijentima ponudi put do prijelaza na stolna računala kao uslugu na skalabilan, siguran i isplativ način.”

Span posjeduje 17 Microsoftovih kompetencija, od kojih su sve zlatne, a upravo su zlatne kompetencije ključni preduvjet za stjecanje Microsoft naprednih specijalizacija. S dvije novostečene, Span ih ima ukupno 11, što ga svrstava među rijetke Microsoft partnere u svijetu s tolikim brojem visoko specijaliziranih kompetencija.

Dok Microsoftove kompetencije potvrđuju znanje Microsoft partnera u primjeni određene tehnologije ili proizvoda, napredne specijalizacije fokusiraju se na specijalizacije unutar polja kompetencije te zahtijevaju detaljno i dubinsko poznavanje rješenja i primjenu znanja na određenom području.

Tagovi: Span, Microsoft, Mihaela Trbojević
PROČITAJ I OVO
Aplikacija za euro od tvrtke šogorice HDZ-ova načelnika
SRAMOTNO
Aplikacija za euro od tvrtke šogorice HDZ-ova načelnika
ZAGREB - Hrvatska narodna banka aplikaciju je platila čak 275 tisuća kuna.
TSMC u američke pogone investira 40 milijardi dolara
INVESTICIJE
TSMC u američke pogone investira 40 milijardi dolara
NEW YORK - Tajvanski proizvođač čipova TSMC objavio je da je uz prvu tvornicu koju gradi u SAD-u TSMC Arizona, koja bi trebala započeti s proizvodnjom N4 tehnologije procesora 2024., također započeo izgradnju druge tvornice koja bi trebala započeti proizvodnju 3-nanometarske procesne tehnologije u 2026.
Kineski hakeri ukrali SAD-u milijune dolara vrijednu pomoć za prevladavanje pandemije
HAKERI
Kineski hakeri ukrali SAD-u milijune dolara vrijednu pomoć za prevladavanje pandemije
WASHINGTON - Kineski hakeri su od 2020. ukrali desetke milijuna dolara američkih potpora namijenjenih kao pomoć u prevladavanju pandemije covida-19, priopćila je u ponedjeljak navečer američka Tajna služba.
Prihodi hrvatske IT industrije u 2021. porasli 15 posto, no plaće zaostaju za europskima
IT SEKTOR
Prihodi hrvatske IT industrije u 2021. porasli 15 posto, no plaće zaostaju za europskima
ZAGREB - Prihodi IT industrije u Hrvatskoj u 2021. premašili su 32 milijarde kuna, što je 15 posto više nego u 2020. te 57 posto više nego prije pet godina, ali plaće zaostaju za Europom, zbog čega toj industriji sve više nedostaje radnika, pa bi bilo dobro da IT dobije veću podršku države, poručeno je u utorak s konferencije Hrvatske gospodarske komore (HGK) o IT-ju.
Meta u SAD-u zaprijetila uklanjanjem medijskog sadržaja s Facebooka
PRIJETNJE
Meta u SAD-u zaprijetila uklanjanjem medijskog sadržaja s Facebooka
SAN FRANCISCO - Vlasnik Facebooka Meta Platforms zaprijetio je da će ukloniti medijski sadržaj s društvene mreže u SAD-u, signalizirajući otpor prijedlogu zakona koji bi ojačao poziciju medija u pregovorima o podjeli prihoda od oglasa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE