GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igra inspirirana Kafkom

Igra inspirirana Kafkom
INOVATIVNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2020 / 08:38
Autor: SEEbiz / vidi.hr
LONDON - Franz Kafka je po nama možda najzanimljiviji pisac koji se nalazi u okviru obavezne školske lektire, a njegovo djelo Preobrazba (ili Preobražaj) o čovjeku koji se pretvara u kukca je doista remekdjelo koje izlazi iz okvira standardne književnosti.

Game developer Ovid Works već neko vrijeme radi na igri Metamorphosis koja je uvelike inspirirana Kafkinim djelom i mada još nije dovršena, već je osvojila brojne nagrade na festivalima indie igara širom svijeta, uključujući nagradu za najbolju indie igru uključujući nagradu za najbolju indie igru GDC-a 2019..

Igra koju opisuju narativnom avanturom o kukcu, omogućuje vam igranje iz prvog lica u ulozi Grega, čovjeka koji se pretvorio u kukca, pred kojim se nalaze razni izazovi, od rješavanja zagonetki do parkoura i pentranja po zidovima, kako bi savladao razne prepreke koje mu stoje na putu u novom tijelu. Glavni cilj je spasiti svojeg prijatelja Josepha iz zatvora u kojem je završio iz nepoznatih razloga, jer će vam on pružiti odgovore na pitanja koja vas muče, no za to ćete se morati dobro potruditi.

Kako bi nas još više zaintrigirao, Ovid Works je lansirao novi trailer koji će vam pružiti čitavu atmosferu igranja iz perspektive kukca, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ako volite avanture iz prvog lica smještene u nadrealistički svijet i pogotovo ako ste ljubitelj Kafke, ovaj naslov koji će izaći za PC, Xbox One, PS4 i Nintendo Switch ne biste smjeli propustiti.

Tagovi: Franz Kafka, Ovid Works, Metamorphosis
PROČITAJ I OVO
Google će uložiti dvije milijarde dolara u Maleziju i izgraditi podatkovni centar
INVESTICIJE
Google će uložiti dvije milijarde dolara u Maleziju i izgraditi podatkovni centar
NEW YORK - Google je u četvrtak priopćio da će uložiti 2 milijarde dolara u Maleziju, a dio sredstava otići će u izgradnju svog prvog podatkovnog centra i regije u oblaku u zemlji, kako raste potražnja za AI i uslugama u oblaku.
Lenovo se otvara saudijskim investitorima
POTEZI
Lenovo se otvara saudijskim investitorima
RIJAD - Lenovo Group Ltd. planira prodati konvertibilne obveznice bez kupona u vrijednosti od 2 milijarde dolara državnom imovinskom fondu Saudijske Arabije, u sklopu šireg strateškog ugovora s kraljevinom željnom tehnološkog napretka.
Kina ulaže još 47,5 milijardi dolara u industriju čipova
ČIPOVI
Kina ulaže još 47,5 milijardi dolara u industriju čipova
HONG KONG - Kina osniva najveći državni investicijski fond za poluvodiče vrijedan 47,5 milijardi dolara, a s ulaganjima šest najvećih državnih banaka u zemlji, fond naglašava nastojanje kineskog čelnika Xi Jinpinga da ojača poziciju Kine kao tehnološke velesile, piše CNN.
Amazon pregovara s Italijom o ulaganju milijardi eura u širenje oblaka
PREGOVORI
Amazon pregovara s Italijom o ulaganju milijardi eura u širenje oblaka
RIM - Amazonova računalna jedinica AWS pregovara s Italijom o ulaganju milijardi eura u širenje svog poslovanja s podatkovnim centrima u zemlji kao dio napora tehnološkog diva da poveća svoju ponudu oblaka u Europi, rekle su četiri osobe upoznate s tim pitanjem.
Muskova tvrtka xAI s injekcijom od šest milijardi
KAPITAL
Muskova tvrtka xAI s injekcijom od šest milijardi
NEW YORK - Tvrtka za razvoj umjetne inteligencije xAI, koja je u vlasništvu američkog milijardera Elona Muska, dobila je šest milijardi dolara svježih sredstava od investitora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE