GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski Telekom zapošljava IT stručnjake

Hrvatski Telekom zapošljava IT stručnjake
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 10:26
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Ivana Beli Oštarčević, Ivan Runje i Antonijo Nikolić su mlada i agilna ekipa Hrvatskog Telekoma koja se ne boji izazova.

Oni su predstavnici novog načina rada u manjim i bržim timovima, koji end-to-end vode projekte koje testiraju na tržištu i poboljšavaju u realnom vremenu. Pozivaju vas da im se pridružite ako imate iskustva i ideja te svoja znanja umijete prenositi na mlađe od vas.

Ivana Beli Oštarčević direktorica je standardnih ICT proizvoda i rješenja, Ivan Runje direktor je Telco i TV proizvoda, a Antonijo Nikolić direktor Odjela za razvoj programskih rješenja informacijskih sustava.

Oni su predstavnici novog načina rada, mlada i agilna ekipa Hrvatskog Telekoma. Njihove su karijere u strmoglavom usponu, a ispred njih su novi izazovi. Ciljevi su im zacrtani, imaju i sjajnu ekipu, a dobra je vijest ta da i dalje traže pojačanje za svoje timove, iskusne stručnjake s kojima će raditi na projektima koji transformiraju način na koji komuniciramo, koristimo usluge i poslujemo.

Doista, Hrvatski Telekom zapošljava iskusne developerke i developere za svoje agilne timove. Traže se: Big Data Solution Architect, Data Engineer, Tech Lead - Data Engineer, Tech Lead za digitalne platforme, CRM Developer, OSS Technical Lead, Senior Java Developer i Senior DevOps Engineer. Tvrtka pokreće niz novih agilnih timova koje vode sugovornici tportala.

Antonijo Nikolić proveo je većinu karijere u Iskonu, u kojem se zaposlio kao sistem administrator za Linux. U sljedećih 14 godina upoznao je tvrtku sa svih strana: vodio je razvojne timove, billing tim, a zadnje četiri godine i cijeli IT.

'Sa svojim timom pokrenuo sam modernizaciju IT ekosustava, a u HT-u sam nepuna tri mjeseca', kaže Antonijo, dodajući da je preuzeo vođenje Odjela za razvoj programskih rješenja informacijskih sustava; IT Software Engineering Departmenta, ako vam je informatički rječnik razumljiviji i draži.

'S našim arhitektima i tehničkim voditeljima radim na strategiji modernizacije naših sustava i našeg načina razvoja softvera', otkriva Antonijo i najavljuje pokretanje niza zanimljivih razvojnih projekata. Glavni je zadatak uvođenje agilne organizacije poslovanja.

'Moja je uloga primarno vezana uz ekipiranje agilnih timova s developerima, solution arhitektima i technical leaderima', kaže Antonijo, dodajući da traga za pojačanjima na tržištu. Cilj mu je ojačati interni razvoj.

'Došao sam uoči koronakrize i potresa i impresioniralo me to kako se firma brzo prilagodila okolnostima. Skoro kompletan IT doslovno je preko noći počeo raditi od kuće, a da se to uopće nije osjetilo u poslu', kaže Antonijo, a i sam uglavnom radi od doma. Njegov je radni dan ispunjen sastancima, zapravo video i telefonskim pozivima, intervjuima i upoznavanjima s kolegama.

Tagovi: Hrvatski Telekom, zapošljavanje, Ivana Beli Oštarčević, Ivan Runje, Antonijo Nikolić
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE