GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Google Meet rješenje za videokonferencije dostupno svima

Google Meet rješenje za videokonferencije dostupno svima
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2020 / 21:27
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Google Cloud je najavio da će kroz nekoliko tjedana Google Meet, Googleovo rješenje za videokonferencije, biti dostupno besplatno.

Počevši od početka svibnja, svatko s adresom e-pošte može se prijaviti za korištenje rješenja Meet i uživati u brojnim značajkama koje su dostupne G Suite poslovnim i obrazovnim korisnicima, kao što su zakazivanje videokonferencije i dijeljenje zaslona, komuniciranje porukama u stvarnom vremenu i dizajn ekrana koji se prilagođava preferencijama korisnika, uključujući prošireni prikaz sudionika videokonferencije.

„Brisanjem granice između poslovnog i privatnog, Google Meet osigurava potrebne alate za organiziranje radnog sastanka, pregledni prikaz vaše online rođendanske zabave i sigurnost potrebnu za video poziv s liječnikom”, izjavio je Javier Soltero, potpredsjednik G Suitea te nastavio „Dio smo značajne svjetske promjene koja utječe na komunikaciju u radnom okruženju, školama i onoj od kuće. Ljudi žele poznate i sigurne alate koje mogu koristiti u svim aspektima života.“

Google je godinama ulagao u stvaranje Meet, sigurnog i pouzdanog rješenja za videokonferencije kojem vjeruju škole, tvrtke kao i državna tijela diljem svijeta, a zbivanja u posljednjih nekoliko mjeseci ubrzale su nadogradnju najtraženijih značajki kako bi ovo rješenje postalo još korisnije. Neovisno o tome radi li se o bolnicama koje pružaju podršku pacijentima na daljinu putem telekonferencije, bankama koje rade s podnositeljima zahtjeva za kredite, trgovcima koju pružaju podršku kupcima na daljinu ili proizvođačima koji komuniciraju s voditeljem skladišta, tvrtke u različitim industrijama koriste rješenje Meet kako bi na siguran način ostali povezani.

Od sljedećeg tjedna Google će postupno proširiti dostupnost rješenja Meet sve većem broju ljudi. Iako korisnici možda odmah neće moći zakazati i održati sastanke na meet.google.com, mogu se prijaviti kako bi bili obaviješteni o dostupnosti.

Tagovi: Google Meet, Google, Javier Soltero, G Suite
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE