GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubčev double-double u pobjedi Clippersa

Zubčev double-double u pobjedi Clippersa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2021 / 07:41
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Nakon dva uzastopna poraza u gostima, Los Angeles Clippersi su u nedjelju na svom parketu svladali Dallas Maverickse sa 97-91, a hrvatski reprezentativni centar Ivica Zubac je u pobjedu svoje momčadi ugradio 16 koševa i 10 skokova.

Paul George je sa 29 poena bio najbolji strijelac Clippersa, a uz to je imao i šest asistencija te četiri skoka. Reggie Jackson je postigao 23 koša.

Dallas je u Los Angelesu bio bez Luke Dončića na parketu pa je glavni napadački teret preuzeo Latvijac Kristaps Porzingis koji je postigao 25 poena. Pratio ga je Jalen Brunson sa 20 koševa i osam skokova.

Clippersi su s učinkom 10-7 trenutno na četvrtom mjestu u Zapadnoj konferenciji, u kojoj su na vrhu Golden State Warriorsi sa 14-2, što je najbolji omjer pobjeda i poraza u NBA ligi. Dallas je s učinkom 9-7 na petom mjestu.

Tagovi: Ivica Zubac, Los Angeles Clippers, Karl-Anthony Towns, LaMarcus Aldridge, Luke Kennard, Reggie Jackson, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE