GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenici Dinama teško optužuju Antolića

Zaposlenici Dinama teško optužuju Antolića
TEŠKE OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2023 / 15:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zaposlenici Dinama su prije pet dana povjerenstvu za dostojanstvo maksimirskog kluba podnijeli pritužbe na člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, u kojima ga optužuju za laži, teror, prijetnje, kao i za seksualno uznemiravanje te lažno predstavljanje, objavio je Večernji list.

Među zaposlenicima koji su podnijeli prijave nalazi se i njegova najbliža suradnica Amra Peternel.

Antolić je odmah reagirao priopćenjem u kojem piše da se protiv njega vodi kampanja.

"Vezano za navode iz Vašeg upita mogu potvrditi da sam od strane klupskih djelatnika koji su ovlašteni primati i rješavati pritužbe vezane za zaštitu dostojanstva radnika dana 31. siječnja 2023. g. dobio obavijest kako me pet djelatnika GNK Dinamo prijavilo za uznemiravanje i diskriminaciju na radnom mjestu. U skladu s Pravilnikom o radu GNK Dinamo i člankom 134. Zakona o radu dobio sam zahtjev o izjašnjavanju vezano za navode iz prijava. Rok za izjašnjavanje istječe sutra te ću u roku poslati svoje detaljno očitovanje.

S obzirom na to da su sukladno članku 134. stavak 10. Zakona o radu svi podaci utvrđeni u postupku zaštite dostojanstva tajni, ne mogu detaljno govoriti o detaljima svojih očitovanja, osim što sve navode iz prijava odbacujem kao laž i konstrukciju, usmjerenu prema mojoj javnoj diskvalifikaciji."

"Prijave smatram nastavkom kampanje koja se već skoro dva mjeseca javno vodi protiv mene, jer sam se otvoreno suprotstavio nelegalnim i nezakonitim pokušajima utjecaja na poslovanje kluba od strane interesne skupine na čelu sa Zdravkom Mamićem te isto takvim pokušajima smjene mene kao legitimnog člana Uprave GNK Dinamo. U idućim danima poduzet ću sve zakonom predviđene pravne mjere kako bih zaštitio svoje osobno dostojanstvo i profesionalni ugled i zaustavio ovakvo širenje laži o meni i mojem radu u GNK Dinamo", poručio je.

Tagovi: Krešimir Anzolić, dinamo, Amra Peternel, Zdravko Mamić
PROČITAJ I OVO
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
ODLAZAK
Mbappe objavio da odlazi iz PSG-a
PARIZ - Kylian Mbappe (25) napušta Paris Saint-Germain na kraju sezone.
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
USPJESI
Italija i Njemačka zaradile dodatno mjesto u Ligi prvaka
ZAGREB - Italija i Njemačka zaradile su dodatno mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone nakon što su njihovi klubovi ove sezone ostvarili dobre rezultate u europskim natjecanjima, objavila je u petak krovna europska nogometna organizacija UEFA.
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
USUSRET DERBIJU
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
OSIJEK - Osijek u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuje na Maksimiru kod Dinama. Trener Osijeka Zoran Zekić derbi dočekuje u dobrom raspoloženju.
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE