GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zajec: Odlučio sam Dinamu vratiti ono što mi je dao

Zajec: Odlučio sam Dinamu vratiti ono što mi je dao
DINAMOVO PROLJEĆE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.02.2024 / 19:47
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
ZAGREB - Bilo je to na Valentinovo, odzvanjala je pjesma sa zvučnika u kinu Cinestar, a u dvorani broj sedam nazirali su se prvi vjesnici "Dinamovog proljeća".

Na Dan zaljubljenih, u srijedu navečer, okupljeni su evocirali uspomene iz veljače 2000. godine kada se Velimir Zajec spustio među tisuće navijača ispred Maksimira, obznanivši masi - "Imamo Dinamo!". Gotovo četvrt stoljeća kasnije, ikona maksimirskog kluba ponovno je Valentinovo obojila u note modre boje, zauzevši središnju ulogu na listi "Dinamovo proljeće" uoči prvih, nadolazećih izbora u redovima hrvatskog prvaka.

Iako se kolokvijalno naziva i "navijačka", na listi se nalaze uglednici iz raznih područja, a javnosti su se, uz popularnog "Zeku", u kino dvorani obratila još tri aktera s liste: Frano Šušnjara, Ivan Nauković i Krešimir Mlinarić. Naravno, po povratku iz Grčke, Zajec je dočekan najvećim pljeskom publike.

- Dugo sam razmišljao bi li se prihvatio ovog posla. Većina moje obitelji živi u Grčkoj, trebalo je snage da krenemo u novu epizodu. Neće biti lagano, Dinamo u ovom trenutku nema ekipu koja je sjajna, ali mi to sve moramo dovesti na veći nivo. Odlučio sam se vratiti da Dinamu vratim ono što mi je dao, a to je u nogometu najteže, dao mi je ime i dao mi je ljubav navijača - poručio je Zajec i zaslužio novi, veliki pljesak.

Predstavnici liste vjeruju u neke nove, modernije vjetrove u klubu, u Dinamo o kakvom navijači sanjaju.

- Ovo je vizija Dinama za kakvim godinama žudimo. Otvoreni klub, koji pripada članovima, moderan i transparentan - rekao je Šušnjara.

Uz članstvo i demokraciju, učinkovitu organizaciju, cilj liste je, dakako, i sportska izvrsnost. Objasnio je to i Nauković, član aktualnog Izvršnog odbora, koji je naglasio status članova, poručivši kako oni moraju biti srce kluba.

- Članovi su više od navijača, to je osoba koja svojim učlanjivanjem drugima govori da živi za taj klub - rekao je Nauković, najavivši i ideju o sveobuhvatnoj aplikaciji za članove, koji bi sam proces znatno modernizirala i olakšala.

Upravo je ulazak u novu eru, kompletna modernizacija jedno od ključnih obilježja njihovog programa, u što se uklapa i sama prezentacija, koja je nalikovala na ozbiljnu, poslovnu priču, a u kino dvoranu privukla je stotine zainteresiranih. Kako bi cijeli sustav funkcionirao, odnosno, kako bi konačan proizvod bio uspješan, svi komadići mozaika moraju biti dobro napravljeni, istaknuli su govornici. Na tom tragu, digitalizacija je pojam koji se provlači kroz gotovo sve točke programa, putem kojega se želi stvoriti prepoznatljiv, globalni brend, s održivim financijama koje "ne bi smjele ovisiti o križnom ligamentu ili primljenom golu u sudačkoj nadoknadi". Naglasio je to i Krešimir Mlinarić, koji je progovorio o neizostavnoj i bolnoj temi - stadionu.

- Dinamo pripada Maksimiru i Maksimir pripada Dinamu. Stvari se pomiču, a dok ne počne izgradnja stadiona, vjerujemo da bi Dinamov privremeni dom trebao biti u Kranjčevićevoj ulici - rekao je Mlinarić.

U potrazi za prepoznatljivošću, lista je u Zajecu prepoznala idealnog predsjedničkog kandidata, koji će biti zaštitni znak "Dinamovog proljeća" na povijesnim izborima. U dobrom raspoloženju, "Zeko" je zaključio prezentaciju uz pet upečatljivih riječi.

- Glasajte za Dinamo, živio Dinamo!

Tagovi: zajec, dinamo, šušnjara, mlinarić, dinamovo proljeće
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE