GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zajec nakon pobjede: Moramo brzo izabrati sportskog direktora

Zajec nakon pobjede: Moramo brzo izabrati sportskog direktora
PRVA IZJAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2024 / 14:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Velimir Zajec postao je novi predsjednik Dinama u prvim demokratskim izborima. Na povijesni dan navijači Dinama Bad Blue Boysi okupili su se ispred stadiona Maksimir te burno proslavili svoju pobjedu.

Zajec je bio kandidat liste Dinamovo proljeće, koju su predvodili navijači. Njegov izbor trebao bi označiti novu eru u povijesti Dinama.

"Zahvaljujem se svima na pratnji, divnim navijačima i ljudima koji su radili da se sve ovo dogodi, da prvi demokratski izbori proteknu u ovakvom tonu. Svi mi novi dolazimo sa svježim idejama, želimo klub dići na još veću razinu, pa da i Dinamov puk bude svime zadovoljan", rekao je Zajec u uvodu konferencije za medije.

"Jako su slični događaji, puno je emocija. Ono je bio povratak imena Dinamo koji je bio važan, tad smo se borili protiv uzimanja tog imena, nismo odmah uspjeli, ali smo ga vratili. Dinamo mora biti civilni klub uz jake navijače. Da, ovo je povratak Dinama njegovim korijenima i navijačima, oni su se dugo borili za ovo, to moramo cijeniti.

Znam s kojim emocijama oni ulaze u sve svoje borbe, to nam je potrebno, ali moraju čuvati i dignitet kluba, raditi kako do sada. Pa i još bolje. Naš cilj je bio da se sve rješava gospodski, Dinamo je uvijek bio gospodski klub. Naš je cilj da sve bude lijepo, da smo svi zadovoljni", rekao je novi predsjednik Dinama.

"To je u politici 100 dana, to je puno. Pred nama je Konferencijska liga, borba u HNL-u, imamo ozbiljne protivnike u Rijeci i Hajduku. Treba se boriti za rezultate, igrači igraju dobro, njima je ovo veliki "push", mi smo uz njih. I uz radnu zajednicu, nećemo nikoga dirati.

Vjerujem da ćemo pokušati da Dinamo funkcionira kako treba. Ne kažemo da on nije djelovao kvalitetno, ali sve može biti na bolju razinu. Sportski direktor? Moramo ga brzo izabrati, to je možda i najvažnija pozicija u sportskom klubu", rekao je Zajec.

"Trener ima moju apsolutnu podršku. Hoću li posjetiti danas igrače? Nisam ni stigao razmišljati o tome, puno se toga događalo, funkcionirao sam na bazi 2-3 sata spavanja. Sigurno da će igrači danas pokazati koliko su dobri, uzet će bodove, ja im ne bih htio smetati u njihovoj rutini.

Moraju se pripremati za utakmicu, a druge stvari će doći po sebi. Napravit ćemo analize, vidjeti i financijsko stanje kluba, odmah se pripremati za sljedeću godinu i Ligu prvaka. Izražavam želju i pozivamo sve naše oponente, klubove koji su protiv nas, Hajduk i Rijeku na dobru suradnju, jedno sportsko natjecanje na terenu", zaključio je Zajec.

Tagovi: zajec, barišić, dinamo, jakirović
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
TRENERI
Britanski mediji: Arne Slot novi trener Liverpoola
LONDON - Prema izvješćima nekoliko britanskih medija, engleski prvoligaš Liverpool dogovorio je s nizozemskim prvoligašem Feyenoordom transfer trenera Arnea Slota koji će tako naslijediti Jürgena Kloppa na mjestu glavnog stratega Redsa.
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE