GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji

Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2024 / 16:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.

Uprava rukometnog kluba Zagreb je s Radojkovićem potpisala jednogodišnji ugovor. Riječ je iskusnom rukometašu koji igra na poziciji desnog vanjskog, a trenutno brani boje turskog Bešiktaša.

“Sretan sam i veseli me što ću imati priliku biti dio jedne vrhunske ekipe kakav je Zagreb. Posljednjih nekoliko godina falilo im je i malo sreće, ali u ovoj sezoni su, smatram, napravili veliki uspjeh i vjerujem i nadam se da ćemo u narednoj sezoni napraviti još bolje rezultate”, rekao je Radojković u razgovoru za službeni mrežni portal hrvatskog rukometnog prvaka.

Zagrebački ljubitelji rukometa mogli su vidjeti Radojkovića na djelu i u ovoj sezoni, jer je s Bešiktašem gostovao u Sesvetama, u okviru natjecanja za EHF Europski kup. Sesvete su u prvoj utakmici pred svojim navijačima slavile sa 34-27, a Radojković je u tom dvoboju postigao četiri pogotka. Turska momčad je u uzvratu došla do pobjede istovjetnim rezultatom, opet uz četiri pogotka Radojkovića, pa je o plasmanu u osminu finala odlučivalo raspucavanje sa sedam metara. Igrači Bešiktaša su bili uspješniji, a Radojković je bio jedan od četvorice preciznih izvođača.

Osim u Bešiktašu, u koji se vratio uoči ove sezone, Radojković je kroz karijeru igrao za Smederevo, Partizan, rumunjsku Dunareu, katarski Al – Sadd i slovenski Trimo Trebnje. U Zagrebu bi trebao biti konkurencija hrvatskom reprezentativcu Luki Lovri Klarici.

“On je ogroman talent i uvjeren sam da će imati vrhunsku karijeru. Ostatak ekipe ne poznajem osobno, ali se jako veselim što ću dečke uskoro upoznati. Kada sam bio u pregovorima s klubom jedna od prvih osoba koja je za to saznala je moj dragi prijatelj Radivoje Ristanović koji je nekada branio boje Zagreba, a danas je trener golmana u Trimu iz Trebnja. Iz svog vlastitog iskustva rekao mi je da smatra kako sam donio dobru odluku i kako je prelazak u ekipu kao što je Zagreb pun pogodak za moju karijeru”, izjavio je Radojković te dodao:

“Osvajanje obje titule u Hrvatskoj je prioritet, a novi iskorak u Ligi prvaka je nešto za što ćemo se svi boriti. Navijačima Zagreba mogu obećati da ću na svakom treningu i svakoj utakmici davati sve od sebe i da ću se uvijek do kraja boriti kako bi se ciljevi i ambicije kluba, kao i moji osobni, ostvarili.”

Tagovi: radojković, rukomet, bešiktaš, klarica
PROČITAJ I OVO
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
PORUKE
Xabi Alonso: Svi nas žele pobijediti, svaki tjedan nam je sve teže
LEVERKUSEN - Bayer Leverkusen ima cilj produžiti svoj izvanredni niz od 47 utakmica bez poraza ove sezone, ali to neće biti lak zadatak, rekao je u petak trener njemačkog prvaka Xabi Alonso.
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
OPTIMIZAM
Sopić: Pobijedit ćemo Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo na Rujevici u nedjelju od 19:30 igraju najvažniju utakmicu ove sezone u SuperSport HNL-u. Dinamo ulazi s prednošću od dva boda. Rijeka mora ići na pobjedu kako bi ga prestigla. Utakmicu je na konferenciji za medije najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
UMOR
Carlos Alcaraz objavio da mora uzeti odmor
RIM - Treći tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz odustao je od nastupa na turniru iz Masters 1000 serije u Rimu koji se igra sljedeći tjedan zbog bolova u desnoj podlaktici nakon povratka u Madrid.
Sergeju Jakiroviću preminula majka
SUĆUT
Sergeju Jakiroviću preminula majka
ZAGREB - Dinamo u nedjelju u 19:30 na Rujevici igra veliki derbi 33. kola SuperSport HNL-a, a uoči utakmice Dinamov trener Sergej Jakirović (47) doživio je veliku obiteljsku tragediju.
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE