GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Za osam minuta rasprodane sve ulaznice za utakmicu Hrvatske i Turske

Za osam minuta rasprodane sve ulaznice za utakmicu Hrvatske i Turske
GOLEM INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.10.2023 / 17:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska reprezentacija će 12. listopada prvi put zaigrati na osječkoj Opus Areni gdje će odmjeriti snage s Turskom u okviru europskih kvalifikacija za Euro 2024. Nakon odluke Disciplinske komisije UEFA-e o novčanoj te uvjetnoj kazni za HNS zbog diskriminacije na utakmici Hrvatska - Latvija, postalo je jasno da će hrvatsku reprezentaciju na utakmici protiv Turske bodriti pun osječki stadion.

Hrvatski nogometni savez donio je odluku da će prednost prvokupa ulaznica imati najvjerniji navijači te će 1000 navijača s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina. No što je s ostalim ulaznicama? Dobili smo pritužbe nekolicine navijača koji su pokušali osigurati sebi i svojim bližnjima ulaznice, no, kako kažu, minutu nakon otvaranja online prodaje sustav im je javio da ulaznica više nema.

"Bio sam od 11 sati na stranici i refrešao. U prvih 30 sekundi prodaje sam ušao na stranicu, potrošio sam maksimalno minutu na unos podataka jer se oni automatski upišu. I javilo mi je da je ostala još jedna karta za jug. Nemoguće", požalio nam se jedan od navijača koji su ostali bez ulaznice za Opus Arenu.

"Prema očekivanjima, interes za utakmicu Hrvatska - Turska višestruko je nadmašio kapacitet stadiona Opus Arena (koji je 13.000 gledatelja za ovu utakmicu) te su sve dostupne ulaznice prodane u razdoblju od 15:28, kada je krenula prodaja, do 15:36. U prodaji su bile ulaznice za sve četiri tribine, s time da je pet posto kapaciteta rezervirano za navijače turske reprezentacije.

Ovisno o eventualno neiskorištenim (neplaćenim), a rezerviranim ulaznicama, moguće je da se narednih dana u sustavu za prodaju ulaznica pojavi još poneka ulaznica, no u svakom slučaju već sada znamo da nas protiv Turske čeka pun stadion. Koliko nas raduje takav interes navijača, istina je da je kapacitet Opus Arene premali za sve koji su ovom prigodom poželjeli gledati Vatrene.

Stoga je i donesena odluka da se najvjernijim navijačima, njih 1.000 s najviše utakmica u posljednjih pet godina, omogući kupnja ulaznica u pretprodaji, pri čemu je većina to pravo i iskoristila", rekli su nam iz HNS-a, koji nije unaprijed najavio u koliko će sati započeti online prodaja ulaznica.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Turska, Osijek
PROČITAJ I OVO
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE