GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wolverhampton ponudio 25 milijuna eura za Danija Olma

Wolverhampton ponudio 25 milijuna eura za Danija Olma
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 11:48
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Dani Olmo je najvrjedniji Dinamov eksponat i njegovi agenti i ljudi u klubu rade na tome da mladi Španjolac ostvari transfer koji će zadovoljiti i njega i 'modre'. 

Proteklih dana stizale su ponude Barcelone, Milana i Leipziga, ali sve su odbijene jer nisu zadovoljavale nikoga.

Barca je navodno poslala samo 10 milijuna eura što je pomalo i uvrijedilo čelnike Dinama, Milan je nudio 20-ak milijuna, ali taj dogovor je negdje zapeo i za sada neće biti ništa od toga, a Leipzig je ponudio negdje oko 15 milijuna. Iako se Olmu navodno najviše svidio Leipzig, taj iznos ni približno nije dovoljan za realizaciju ovog posla, a Nijemci tvrde kako ne mogu dati puno više od toga.

Tako su zapravo sve tri ponude propale, a navedeni klubovi morat će se više potruditi ako žele Olma u svojim redovima, posebno zato što gotovo svakog dana u klub stižu nove ponude. Sportske novosti tako pišu da je jedan engleski prvoligaš ponudio 25 milijuna eura.

Iako se službeno ne zna koji, isti izvor tvrdi da je vjerojatno riječ o Wolverhamptonu koji je trenutno šesti u Premier ligi i koji je za Olma interes pokazao i prošlog ljeta. Isti izvor iz Engleske koji je za SN rekao kako bi se moglo raditi o Wolvesima tvrdi i da će se do kraja prijelaznog roka u igru uključiti i Tottenham i Leicester s kojima je Dinamo već poslovao, te da će poslati još veće ponude.

Što se više bliži kraj prijelaznog roka, ponude su veće, a najveći transferi se obavljaju obično zadnji dan. Za sada je najviša ponuda 25 milijuna, a u klubu se nadaju da će se približiti željenih 40 do kraja siječnja.

Tagovi: Wolverhampton, Dani Olmo, Dinamo, AC Milan, Barcelona
PROČITAJ I OVO
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
NOVI POGODAK
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
LEVERKUSEN - Josip Stanišić zabio je Romi u 97. minuti uzvratne utakmice polufinala Europa lige i tako pomogao Bayeru sačuvati nevjerojatan niz nepobjedivosti u ovoj sezoni.
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE