GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Warriorsi bez Curryja do doigravanja

Warriorsi bez Curryja do doigravanja
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2022 / 10:23
Autor: SEEbiz / H
SAN FRANCISCO - Američka profesionalna košarkaška NBA momčad Golden State Warriors objavila je kako će njezin najbolji strijelac Stephen Curry propustiti ostatak ligaškog dijela sezone zbog istegnuća ligamenata u lijevom stopalu, no kako bi mogao biti spreman za doigravanje.

Curry se ozlijedio još 16. ožujka u dvoboju protiv Boston Celticsa nakon sudara s Marcusom Smartom te je već propustio posljendjih sedam dvbooja svog sastava.

Iz Warriorsa su dodali kako Curryjev oporavak "dobro napreduje".

"Nadali smo se kako će Steph moći odigrati još utakmicu-dvije u ligaškom dijelu sezona, ali nije tako ispalo. No, nisam zabrinut za njega, dovoljan mu je jedan šut da se vrati u svoj ritam", kazao je trener Warriorsa Steve Kerr.

Curry je ove sezone prosječno postizao 25.5 koševa uz 6.3 asistencija i 5.2 skokova.

S omjerom pobjeda i poraza 48-29 Warriorsi su trenutačno treći na Zapadu, no izgubili su posljednje četiri utakmice, a vrlo su im blizu Dallas Mavericksi sa 48-30, Utah Jazz sa 46-31 i Denver Nuggetsi sa 46-32.

Tagovi: Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE