GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vlašićev gol osigurao pobjedu Torina

Vlašićev gol osigurao pobjedu Torina
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2022 / 07:46
Autor: SEEbiz / H
TORINO - Hrvatski reprezentativni vezjak Nikola Vlašić svojim je trećim ovosezonskim pogotkom osigurao minimalnu 1-0 (1-0) domaću pobjedu Torinu protiv Leccea u posljednjoj utakmici 5. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Vlašić se odlično ubacio u prazan prostor u gostujućem 16-ercu nakon okomitog proigravanja Vojvode i zatim udarcem sa 10-ak metara pogodio sam donji lijevi kut suparničkog gola.

Vlašić je odigrao čitav susret za Torino koji pod vodstvom Ivana Jurića ima odličan ulazak u sezonu, trenutačno je diobi petog mjesta s Romom sa 10 bodova, koliko ima i četvrti Udinese.

Lecce, za koji je Kristijan Bistrović igrao do 74. minute, a Marin Pongračić ostao na klupi, ostao je 17. s dva boda.

Ranije u ponedjeljak su nogometaši Atalante izbili na vrhu ljestvice 2-0 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Monze. Sastav iz Bergama poveo je u 57. minuti udarcem glavom Hojlunda, a pitanje pobjednika bilo je riješeno osam minut apotom kada je Marlon u klizećem startu ubacio loptu u vlastitu mrežu nakon sraza s Lookmanom.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić igrao je za Atalantu od 71. minute.

Atalanta je vodeća na ljestvici sa 13 boova, dva više od Napolija i Milana, dok je Monza i dalje bez boda u svojoj premijernoj prvoligaškoj sezoni.

Tagovi: Nikola Vlašić, Torino, Ivan Jurić, Lecce, Kristijan Bistrović, Marin Pongačić
PROČITAJ I OVO
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE