GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vaterpolisti za Banovinu

Vaterpolisti za Banovinu
POMOĆ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2021 / 14:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Razoran potres koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio Banovinu, udružio je cijelu Hrvatsku pa tako i vaterpolski svijet. U želji da pomognu, vaterpolisti su organizirali humanitarnu akciju "Vaterpolisti za Petrinju" te na taj način prikupili 136.550,15 kuna.

Hrvatska vaterpolska obitelj pokazala je veliko vaterpolsko srce i solidarnost te složno odlučila da prikupljenim sredstvima pomogne obnovi oštećenog objekta sportske dvorane u Petrinji, kao i oštećene obiteljske kuće našeg vaterpoliste iz Siska.

- Svim sportašima, sportskim djelatnicima i mladima, kao i obiteljima iz Petrinje želimo da se što prije vrate u svoje domove kao i u sportske objekte kako bi se nastavili baviti svojim omiljenim sportovima. I ovog puta smo se uvjerili da zajedništvo i humanost oplemenjuje i naše i tuđe živote, poručuju iz Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Tagovi: Hrvatski vateprolski savez, potres na Baniji, Banija, Banovina
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE