GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Utah predala Knicksima prava na Antu Tomića

Utah predala Knicksima prava na Antu Tomića
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2020 / 17:55
Autor: SEEbiz / H
SALT LAKE CITY - Iako je izabran na NBA draftu još 2008. i nema namjeru zaigrati u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, ime 33-godišnjeg hrvatskog centra Ante Tomića, našlo se u razmjeni koju su na dan ovogodišnjeg drafta napravili Utah Jazz i New York Knicksi.

Naime, Knicksima je bilo stalo da uz pravo na osmi izbor u prvom krugu dobiju još jednu bolju poziciju od 27. na koju su također imali prava.

Momčad iz New Yorka je partnera za takav posao našla u Utah Jazzu s pravom na 23. izbor u prvom krugu. Knicksi su tako pomaknuli za četiri mjesta i tome su dodali još i pravo na osmi izbor u drugom krugu.

Da bi razmjena bila valjana, Utah je u nju ubacila bivšeg hrvatskog reprezentativca i današnjeg igrača Joventuta, 33-godišnjeg Antu Tomića, koji je bio 44. izbor Jazza 2008.

No, Tomić nikada nije odlučio napraviti korak prema NBA ligi zadovoljivši se zavidnom karijerom u europskim velikanima Realu i Barceloni.

Na tom draftu 2008. prvi izbor imali su Chicago Bullsi i odabrali Derricka Rosea, a jedna od zanimljivosti je i to što je 45. izbor, jedan iza Tomića, bio slovenski reprezentativac Goran Dragić koji je prije nešto više od mjesec dana došao do NBA finala s Miamijem.

Tagovi: Ante Tomić, Utah Jazz, Chicago Bulls, NBA draft, Derrick Rose, Joventut, New York Knicks
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE