GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uremović do kraja sezone u Sheffield Unitedu

Uremović do kraja sezone u Sheffield Unitedu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2022 / 19:33
Autor: SEEbiz / H
SHEFFIELD - Hrvatski reprezentativni branič Filip Uremović (25) novi je član engleskog nogometnog drugoligaša Sheffield Uniteda u koji je stigao nakon što je napustio ruski Rubin iz Kazana.

Uremović je iskoristio mogućnost koju je Međunarodni noometni savez (FIFA) pružio igračima iz ruskih i ukrajinskih klubova da pronađu nove sredine dok se stanje ne normalizira te će do kraja sezone igrati za "noževe" iz Sheffielda.

"Čest mi je doći u ovaj klub i nadam se kako ćemo do kraja sezone ostvariti svoje ciljeve. Nakon svega što se dogodilo u Rusiji dobio sam ponudu Sheffield Uniteda i drago mi je da sam ovdje", kazao je Uremović.

Uremović je dosada upisao šest nastupa za hrvatsku reprezentaciju, debitirao je u rujnu 2020. protiv Francuske, a posljednji je nastup doada upisao protiv Švedske također u Ligi nacija u studenom 2020. Tijekom kvalifikacijskih utakmica za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru redovito je bio na klupi.

Sheffield United trenutačno se nalazi na petom mjestu u engleskoj drugoj ligi sa 61 osvojenim bodom iz 38 susreta te mu drugoplasirani Bournemouth, koji drži poziciju koja izravno vodi u Premier ligu sljedeće sezone, bježi osam bodova uz dvije odigrane utakmice manje. No, Sheffield United ima dobre izglede zaigrati u doigravanju za ulazak u elitni rang u koji ulaze momčadi koje zauzmu pozicije od trećeg do šestog mjesta nakon ligaškog dijela.

Tagovi: Filip Uremović, Sheffield United
PROČITAJ I OVO
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE