GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tko će biti novi trener Newcastlea?

Tko će biti novi trener Newcastlea?
SPEKULACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.10.2021 / 15:08
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Newcastle United smijenit će Stevea Brucea ovog tjedna, pišu engleski mediji.

Novi arapski vlasnici, koji su klub kupili za 305 milijuna funti, ne vide Brucea kao pravo rješenje i on će uz otkaz dobiti osam milijuna funti otpremnine. Momčad bi u utakmici protiv Tottenhama u subotu trebao voditi njegov asistent Graeme Jones za kojeg se očekuje da još neko vrijeme bude na klupi.

Za to vrijeme će novi vlasnici, koji su teški više od 300 milijardi funti, tražiti novog trenera, a kladionice su već izbacile koeficijente na Bruceova nasljednika. Zasad je prvi favorit Lucien Favre (koeficijent 4.0) koji je bez posla od prosinca prošle godine, kad je dobio otkaz u Borussiji Dortmund. Švicarac je ovog ljeta već sve dogovorio s Crystal Palaceom koji mu je već složio trogodišnji ugovor, ali se Favre u zadnji trenutak predomislio i Palace je uzeo Patricka Vieiru.

Drugi favorit je Antonio Conte na čiji dolazak na St. James Park je koeficijent između 6 i 7. Talijan je otišao iz Intera nakon što ga je odveo do titule talijanskog prvaka. Spominjao se u kontekstu nekih drugih klubova, ali je i dalje bez posla i lako je moguće, pišu Englezi, da upravo on bude novi trener jer Arapi žele veliko ime.

Treći favorit je belgijski izbornik Roberto Martinez koji ima odštetnu klauzulu od 1.8 milijuna eura, što Saudijcima, jasno, ne predstavlja nikakav problem. Martinezu kladionice također vjeruju te je na njega koeficijent između sedam i osam, a na četvrtome mjestu je Steven Gerrard koji bi rado škotski Rangers zamijenio nekim premierligaškim klubom.

Daily Mail je danas objavio da u Newcastleu razmišljaju i o Eddieju Howeu, Grahamu Potteru i Paulu Fonseci, ali da je puno realnije da dovedu neko zvučno ime.

Tagovi: Newcastle United, Steve Bruce, Lucien Favre, Antonio Conte, Roberto Martinez
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE