GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Teška ozljeda La Mella Balla

Teška ozljeda La Mella Balla
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2023 / 08:12
Autor: SEEbiz / index.hr
CHARLOTTE - Charlotte Hornetsi, NBA franšiza čiji je vlasnik Michael Jordan, jedna je od najslabijih momčadi lige ove sezone.

Ipak, noćas su ostvarili i petu pobjedu u nizu kada su kod kuće bili bolji od Detroit Pistonsa sa 117:106. Za goste nije igrao Bojan Bogdanović, koji ima problema s Ahilovom tetivom te nije ni putovao s momčadi na utakmicu.

Ipak, pobjeda Hornetsa ostat će u sjeni gadne ozljede njihove najveće zvijezde, razigravača LaMela Balla. Prilikom jednog driblinga desno stopalo mu nije proklizalo parketom na željeni način te je osjetio snažan pritisak i bol na njemu. Treneru je odmah rekao kako je čuo da je nešto puklo, a Hornetsi su nakon susreta potvrdili da se radi o frakturi desnog zgloba koja bi ga s terena mogla udaljiti nekoliko tjedana.

Najbolji igrač u pobjedničkoj momčadi bio je Terry Rozier s 22 poena te po tri skoka i asistencije, dok je kod Pistonsa neočekivano briljirao Hamidou Diallo, koji je igrao puno više nego inače baš zbog Bogdanovićeve ozljede. Pogodio je deset od 15 šuteva te susret okončao s 23 poena, tri skoka te dvije asistencije.

Od ostalih utakmica najzanimljiviji je domaći poraz Philadelphia 76ersa. Nije im pomogla činjenica da je MVP kandidat Joel Embiid zabio 27 poena i ugrabio 12 skokova. Heat je imao pet dvocifrenih igrača, a predvodio ih je Jimmy Butler, koji je jednu asistenciju ostao kratak za triple-double (23 p, 11 s, 9 a).


Rezultati:
Charlotte Hornets - Detroit Pistons 117:106

Philadelphia 76ers - Miami Heat 99:101

New York Knicks - Boston Celtics 109:94

New Orleans Pelicans - Orlando Magic 93:101

Tagovi: LaMello Ball, Charlotte Hornets, Michael jordan, Bojan bogdanović
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE