GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Swiatek do 46. uzastopne pobjede

Swiatek do 46. uzastopne pobjede
VELIKI NIZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2022 / 08:57
Autor: SEEbiz / H
FORT WORTH - Poljska tenisačica Iga Swiatek uspješno je započela završni turnir osam najboljih s WTA ljestvice svladavši u američkom Fort Worthu u prvom kolu Ruskinju Darju Kasatkinu sa 6-2, 6-3.

Pobjedu je odnijela i Francuskinja Caroline Garcia koja je sa 6-4, 6-3 bila bolja od Amerikanke Coco Gauff.

Prva favoritkinja teksaškog turnira Swiatek nije imala pretjeranih problema s Kasatkinom, inače debitanticom na završnim turnirima. U cijelom meču spasila je tri prilike za oduzimanje servisa, a sama je iskoristila tri od sedam "break-lopti" za sigurnu pobjedu nakon sat i 23 minute.

Bila je to njezina 46. uzastopna pobjeda u sezoni., a posljednji put to je uspjelo prije devet godina Amerikanki Sereni Williams, koja ima rekordni niz od 66) trijumfa i još jednoj Poljakinji, Agnieszki Radwanskoj.

"Zadovoljna sam početkom turnira i početkom prvog meča. Znala sam da mogu igrati vrlo agresivno, ali s druge strane morate biti jako oprezni s ovim sporijim loptama", rekla je nakon meča 21-godišnja Varšavljanka.

U skupini Tracy Austin pobjedu je upisala i Garcia koja je u večernjem susretu svladala domaću predstavnicu Gauff sa 6-4, 6-3. Upravo će Francuskinja i Poljakinja odmjeriti snage u drugom kolu grupne faze u noći s četvrtka na petak.

Sutra će biti aktivne igračice u skupini Nancy Richey. Tunižanka Ons Jabeur sučelit će se s domaćom Jessicom Pegulom, dok će Grkinja Maria Sakari izazvati Bjeloruskinju Arinu Sabalenko. Grkinja i Bjeloruskinja su pobijedile u prvom kolu.

Tagovi: Iga Swiatek, Darja Kasatkina, Caroline Garcia, Coco Gauff
PROČITAJ I OVO
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
TENIS
Đoković iznenadio odlukom uoči Roland Garrosa
PARIZ - Novak Đoković, potvrdio je da će nastupiti na ATP 250 turniru u Ženevi koji počinje u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE