GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sučić na meti Liverpoola

Sučić na meti Liverpoola
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2023 / 09:03
Autor: SEEbiz / index.hr
LONDON - Liverpool je odustao od dovođenja veznjaka Borussije Dortmund Judea Bellinghama (19), kojeg žele kupiti najveći europski klubovi i kojeg Transfermarkt procjenjuje na 120 milijuna eura. No mjesecima se spominje kako se engleski klub zanima za hrvatskog reprezentativca i igrača RB Salzburga Luku Sučića (20).

Goal ističe kako je Sučić opcija za momčad trenera Jurgena Kloppa, kojem se sviđaju i Mason Mount iz Chelseaja, Nicolo Barella iz Intera, Ryan Gravenberch iz Bayerna i Teun Koopmeiners iz Atalante. Liverpool Echo, pak, ističe Sučića i njegovu za Liverpool nisku cijenu od 20-ak milijuna eura.

Liverpool Echo uspoređuje Sučića s kapetanom hrvatske reprezentacije i veznjakom Real Madrida Lukom Modrićem. "Sučić ipak češće puca po golu nego Modrić", piše engleski medij dodajući kako "nema puno takvih veznih igrača koji tijekom 90 minuta imaju toliko udaraca kao Sučić".

Liverpool Echo podsjeća na Sučićevu prošlosezonsku utakmicu protiv Seville u Ligi prvaka, u kojoj je mladi hrvatski reprezentativac stvarao prilike i zabio iz kaznenog udaraca. "Koliko bi se igrača koji su tjedan dana ranije navršili 19 godina usudilo pucati penal u tako velikoj utakmici?" pitaju se Englezi hvaleći Sučićevu obrambenu igru.

S obzirom na to da je Sučić doživio ozljedu i operaciju koljena, zbog čega ga očekuje dulja pauza, Liverpool Echo smatra kako možda idući ljetni prijelazni rok nije savršen trenutak za transfer. "Sve što je Hrvat napravio u mladoj karijeri pokazuje da ga treba pratiti u narednim godinama", zaključuju.

Sučić je u ovoj sezoni, problematičnoj zbog ozljeda, asistirao četiri puta u 25 utakmica. U fantastičnoj prošloj sezoni imao je 11 pogodaka i pet asistencija u 44 nastupa za RB Salzburg. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2025. godine. Transfermarkt ga procjenjuje na 20 milijuna eura.

Tagovi: Luka Sučić, RB Salzburg, Liverpool, Jude Bellingham
PROČITAJ I OVO
Volkswagen ostaje glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza
NOGOMET I BIZNIS
Volkswagen ostaje glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza
FRANKFURT - Proizvođač automobila Volkswagen ostat će glavni sponzor Njemačkog nogometnog saveza (DFB), doznaje dpa.
Olmo na meti europskih velikana
TRANSFERI
Olmo na meti europskih velikana
ZAGREB - Dani Olmo (26) bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Jakirović: Moramo napraviti sve da ne primimo gol
PORUKE
Jakirović: Moramo napraviti sve da ne primimo gol
ZAGREB - Dinamo i Rijeka u srijedu od 19 sati igraju prvu utakmicu finala Kupa na Maksimiru.
Modrićevi potezi otkrivaju da na kraju sezone ipak napušta Real
OTKRIĆA
Modrićevi potezi otkrivaju da na kraju sezone ipak napušta Real
MADRID - Real Madrid je već osigurao titulu prvaka u Španjolskoj, a 'kraljeve' sad za sam kraj sezone čeka finale Lige prvaka 1. lipnja protiv Borussije (D) na Wembleyu.
Dallas izgubio od Oklahome, Dončić i Irving ponovo podbacili
NBA PLAYOFF
Dallas izgubio od Oklahome, Dončić i Irving ponovo podbacili
DALLAS - Luka Dončić i Kyrie Irving su ponovo podbacili, te je Dallas ponovo izgubio od Oklahoma Cityja i sada je rezultat 2-2 u seriji polufinala play-offa Zapadne konferencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE