GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Steve Kerr potpisao rekordni ugovor s Warriorsima

Steve Kerr potpisao rekordni ugovor s Warriorsima
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2024 / 08:07
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
OAKLAND - Golden State Warriorsi pripremaju se za svoj "posljednji ples". Steve Kerr produžio je, naime, ugovor s trofejnom NBA franšizom na još dvije godine tijekom kojih će zaraditi 35 milijuna dolara, odnosno 17,5 milijuna po sezoni.

To ga ujedno čini i najplaćenijim NBA trenerom današnjice. Gregg Popovich zarađuje više, ali on istovremeno obnaša funkcije i predsjednika i trenera. Trener Miami Heata Erik Spoelstra potpisao je, pak, nedavno osmogodišnje produljenje ugovora koji mu garantira oko 15 milijuna dolara po sezoni.

Kerrov ugovor završavao je na kraju aktualne sezone, a produljenjem je osigurano kako će u franšizi ostati barem do ljeta 2026. kada završava i ugovorna obveza Stephena Curryja čime će završiti zlatna era franšize.

Kerr se etablirao kao ikonska figura u dinastiji Warriorsa s kojima je u posljednjih deset godina osvojio četiri NBA naslova i još šest puta nastupio u finalima. Kao trener Warriorsa ima omjer 501 pobjede i 264 poraza. Nedavno je upisao svoj 500. trenerski trijumf čime je postao peti najbrži trener u povijesti lige kojem je to uspjelo.

- Ne bih želio završiti svoje vrijeme među Warriorsima s bilo kojim drugim trenerom. Ono što Kerr znači ovoj franšizi... Pobjednički način koji je donio, to ne možete zamijeniti. Dobio je što je zaslužio - rekao je Draymond Green.

Tagovi: Steve Kerr, Kerr, Curry, Warriors, Draymmond Green
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE