" />
"> Stephen Curry se nudi za pomoćnika pobjedniku PGA Championsipa | SEEbiz.eu

Stephen Curry se nudi za pomoćnika pobjedniku PGA Championsipa

Stephen Curry se nudi za pomoćnika pobjedniku PGA Championsipa
GOLF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.08.2020 / 11:41
Autor: SEEbiz / H

OAKLAND - Trostruki NBA prvak s Golden Stateom i dvostruki osvajač trofeja za najboljeg igrača NBA lige Stephen Curry u nedjelju je bio "gostujući reporter" na završnom krugu PGA Champinshipa, prvog golferskog 'major' turnira u 2020., a svoju je ulogu iskoristio kako bi iznenađujućem pobjedniku Collinu Morikawi ponudio suradnju u vidu pomoćnika.

Na pobjedničkoj konferenciji za novinare Curry je postavio prva dva pitanja, a jedno od njih je bilo gleda li 23-godišnji američki golfer stanje na ljestvici tijekom igre.

"Želim znati gdje se nalazim. Zašto ne? Mislim da to na mene ne utječe", odgovorio je Morikawa, a to je i dokazao tijekom četiri dana PGA Championshipa u San Franciscu, na kojem je podignuo trofej Wanamaker namijenjen pobjedniku.

Curry je pasionirani golfer i jedan od boljih s palicom u ruci među NBA zvijezdama, a kako njegova momčad nije među onima koje se nalaze pod balonom" u Orlandu, iskoristio je priliku uživo pogledati najbolje svjetske igrače u akciji. No, morao je to napraviti "pod krinkom", s obzirom na to da je zbog epidemioloških mjera nije bilo gledatelja uz teren.

Na kraju je kapetan Golden State Warriorsa ponudio i svoje usluge 23-godišnjem Morikawi, želeći 'preoteti' posao 'caddieja' J. J. Jakovcu, koji Morikawu prati tijekom njegovih nastupa noseći mu opremu i pomažući savjetima. Jakovac je, inače, vrlo cijenjen u svom poslu i veliki je navijač Golden Statea.

"Slobodan sam sljedeća tri mjeseca, ako trebaš 'caddieja' ili zamjenu. J. J. je odličan dečko, ali ako me trebaš, dostupan sam", poručio je Curry novom pobjedniku PGA Championshipa.

Tagovi: Stephen Curry, PGA Championsip, Collin Morikawa
PROČITAJ I OVO
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
FINANCIRANJE
Dinamo će dobiti revolving kredit, a i novog sponzora
ZAGREB - U Dinamu će se danas održati redovna sjednica Izvršnog odbora na kojoj će se raspravljati o tekućim pitanjima, a novooformljeni brojni odbori kluba dat će izvještaje o djelatnostima za koje su nadležni.
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
PRIZNANJA
Rudy Gobert četvrti put najbolji obrambeni igrač NBA lige
NEW YORK - Igrač Minnesota Timberwolvesa time se izjednačio s dosadašnjim rekorderima Dikembeom Mutombom i Benom Wallaceom na vrhu ljestvice igrača s najvećim brojem nagrada u toj kategoriji.
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
PONUDA
Dalić dobio bogatu ponudu iz Katara
ZAGREB - Zlatko Dalić će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo.
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
TRANSFERI
Dinamo želi hrvatskog napadača iz Bundeslige
ZAGREB - Bruno Petković je po pojedinim medijskim napisima na izlaznim vratima Maksimira, iako se navijači i dalje nadaju preokretu te da će jedan od kapetana i lidera ostati u modrom klubu, ali Dinamo ne gubi vrijeme i traži drugog napadača.
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
NBA PLAYOFF
Oklahoma razbila Dallas na početku serije
OKLAHOMA CITY - Košarkaši Oklahoma City Thundera poveli su s 1:0 na otvaranju polufinalne serije Zapadne konferencije, slavivši na svom parketu protiv Dallas Mavericksa sa 117:95.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE