GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Stanišić srušio rekord star 55 godina

Stanišić srušio rekord star 55 godina
REKORDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2024 / 07:58
Autor: SEEbiz
LEVERKUSEN - Pobjedom nad Werder Bremenom Bayer Leverkusen osigurao je prvu povijesnu titulu prvaka Njemačke.

Iako nije zaigrao u utakmici koja će zauvijek ostati zapisana u srcima navijača Apotekara, Josip Stanišić dao je svoj obol u ovogodišnjem pohodu Bayera.

U Leverkusen je stigao na posudbu iz Bayern Münchena, a to se za Vatrenog pokazala kao sjajna odluka. Nakon što je protekle tri sezone titulu osvajao s bavarskim gigantom, 24-godišnji Stanišić ove se sezone Meisterschaleom okrunio pod okriljem trenera Xabija Alonsa.

A tim pothvatom Stanišić je postao tek drugi igrač u povijesti Bundeslige koji je titulu osvajao dvije uzastopne sezone s dva različita kluba! Jedini kojemu je to pošlo za rukom prije Stanišića je August Starek i to prije punih 55 godina. On je, naime, 1968. titulu prvo osvojio s Nürnbergom, da bi godinu kasnije isto ostvario i s Bayernom.

Ivan Perišić također je uspio doći do titule s dva različita njemačka kluba, ali ne u uzastopnim sezonama. Današnji igrač Hajduka u sezoni 11./12. prvenstvo je osvojio s Borussijom Dortmund, a do druge titule došao je u sezoni 19./20. u dresu Bayerna.

Tagovi: Stanišić, leverkusen, alonso, bayern
PROČITAJ I OVO
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE