GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Srđan Đoković: Dimitrov naneo ogromnu štetu i Hrvatskoj i Srbiji

Srđan Đoković: Dimitrov naneo ogromnu štetu i Hrvatskoj i Srbiji
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.06.2020 / 10:55
Autor: SEEbiz / RTL Televizija
BEOGRAD - Srđan Đoković, otac najboljeg svetskog tenisera koji je zaražen koronavirusom, oglasio se posle loših vesti i poručio da je zabrinut zbog sina.

Đoković senior je uperio prst sumnje u Dimitrova, smatrajući da je bugarski teniser svoji ponašanjem naneo ogromnu štetu Srbiji i Hrvatskoj.

Podsetimo, Dimitrov je prvi objavio da je inficiran novim virusom Covid-19.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na drugom mestu. Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi… Naneo je veliku štetu Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji”, rezigniran je Novakov otac Srđan.

Srđan Đoković kaže da se Novak oseća dobro, ali da je zabrinut za njegovo psihičko stanje.

“Nikome nije dobro, pa ni njemu. Nikome nije dobro zbog čitave ove situacije. Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva je. Iz ovoga moramo da izađemo još jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način završi”, poručio je u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL Srđan Đoković.

Na kraju razgovora Srđan je poručio da se nada da će u budućnosti Novak i njegova porodica ponovo biti u Zadru na jednom takvom turniru.

Tagovi: Srđan Đoković, Grigor Dimitrov, Novak Đoković, Adria Tour
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE