GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Španjolski mediji: Modrić je otpisan u Realu

Španjolski mediji: Modrić je otpisan u Realu
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2023 / 13:28
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Luka Modrić (39) je ove sezone od ključnog igrača Reala postao onaj koji ulazi s klupe. No, kako pišu španjolski mediji, posljednje utakmice pokazuju da je dodatno potonuo u hijerarhiji.

Nakon što je u pet prvih prvenstvenih kola četiri puta ulazio kao zamjena, konačno je bio prvotimac protiv Union Berlina u prvom kolu Lige prvaka. Real je pobijedio 1:0, a Modrić je igrao sjajno. Tako da je zaslužio mjesto u prvoj momčadi u gradskom derbiju kod Atletica u šestom kolu La Lige.

No tamo je igrao tako da je zamijenjen već na poluvremenu te u izvještajima svih medija proglašen za drugog najgoreg igrača Reala. Lošiji od Modrića bio je tek David Alaba, krivac za dva od tri gola koja je Real primio u porazu 3:1. Zato nije bilo čudno što Modrić tri dana kasnije nije bio starter protiv Las Palmasa, ali se svakako očekivalo da dobije barem pola sata protiv dojučerašnjeg drugoligaša. Posebno zato što mu je Ancelotti u svih sedam utakmica ranije dao priliku. Ipak, Modrić nije dobio ni minute iako je Real lako riješio (2:0) borca za opstanak.

Španjolci pišu kako je to jasna poruka Modriću da Real više ne računa na njega. Diario Ok ističe: "Modrić se nije niti zagrijavao protiv Las Palmasa. Ancelottijeva priča da nije igrao zato što je umoran je besmislena jer je Modrić u zadnjih tjedan dana igrao samo 45 minuta protiv Atletica, i to neprimjetno. Ancelotti je nakon derbija to i rekao. Realov trener jako je iznenadio postavljanjem Modrića u prvu momčad na toj važnoj utakmici.

Nitko tamo nije očekivao vremešnog Hrvata od početka. Premda Ancelotti to negira, jasno je da je to napravio kako bi zadovoljio legendu koja je pala u drugi plan. No, to mu se brzo obilo u glavu. Modrić je nakon neslavne epizode kod Atletica bio rezerva protiv Las Palmasa, kluba s kojim on itekako može igrati. Ancelotti je opet iznenadio s Modrićem, ali ovaj put time što mu nije dao ni minute. S druge strane, s klupe je dao priliku Kroosu i Ceballosu. Kasnije je to objasnio pričom u koju nitko ne vjeruje, onom o umornom Modriću.

Realnost je pak takva da je Modrić nesretan padom među rezerve i da ne prihvaća ulogu koja mu je nametnuta ove sezone nakon desetljeća u prvom planu. Modrić je nedavno produljio ugovor s Realom, ali kako je sam više puta rekao, to nije napravio samo da bi ostao još jednu godinu u klubu, nego da bi igrao. Nakon mjesec i pol nove sezone, jasno je da će to sada moći daleko rjeđe. Modrić je zbog ostanka u Realu ljetos odbio fenomenalnu ponudu iz Saudijske Arabije. Ali sada kada je izvjesno da je otpisan u Realu i ako se situacija ne promijeni, u siječnju bi i on mogao put Arabije."

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Carlo Ancelotti
PROČITAJ I OVO
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NBA PLAYOFF
Knicksi i Pacersi u polufinalu Istoka
NEW YORK - Popunjena su tri od četiri mjesta u polufinalu Istočne konferencije doigravanja u NBA ligi. Nakon što su svoju poziciju ondje osigurali Boston Celticsi protiv Miami Heata, među posljednja četiri na Istoku plasirali su se New York Knicksi i Indiana Pacersi.
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE