GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Španjolska liga će klubovima plaćati troškove letova

Španjolska liga će klubovima plaćati troškove letova
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.05.2020 / 18:29
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Vodstvo Španjolske nogometne lige (LFP) voljno je pomoći klubovima financirajući posebne letove za putovanja među gradovima, kad prvenstvo bude nastavljeno, što je planirano za 12. lipnja.

Predsjednik LFP-a Javier Tebas održao je video konferenciju s predstavnicima klubova španjolske Primere, na kojoj je izrazio želju da klubovi na utakmice putuju u što čišćim i kontroliranijim uvjetima.

Prevedeno, to bi značilo da se koriste čarter letovima što je za manje klubove iznad njihovih financijskim mogućnosti. No, La Liga je spremna pokriti dodatne troškove kako bi se natjecanje nastavilo 12. lipnja. Protokoli za nastavak natjecanja se još uvijek utvrđuju.

Klubovi su u razgovorima s vodstvom lige oko toga trebaju li ostati u karanteni unutar trening kampova ili klupskih hotela sve do nastavka sezone. La Liga je za tu opciju, ali igrači joj se opiru pa je izgledno kompromisno rješenje o karanteni tjedan dana uoči ponovnog početka natjecanja.

Španjolski mediji su pozdravili povratak nogometa u Njemačkoj, prema kojoj su sada uperene oči svjetske javnosti zbog nastavka Bundeslige pred praznim stadionima i uz stroge mjere sigurnosti. Svi se nadaju da će njemački model biti uspješan i primjenjiv na ostale lige.

U međuvremenu u pojedinim dijelovima Španjolske još nisu dopušteni momčadski treninzi, a s obzirom na to kakvo je stanje u Barceloni i Madridu, igrači će vrlo vjerojatno biti osuđeni na pojedinačne treninge još neko vrijeme, jer su restriktivne izolacijske mjere još uvijek na snazi.

Tagovi: La liga, zrakoplovni troškovi, Španjolska nogometna liga, Javier Tebas
PROČITAJ I OVO
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
PETICIJA
Navijači Bayerna pokrenuli peticiju sa zahtjevom da Tuchel ostane trener
MUNCHEN - Navijači minhenskog Bayerna pokrenuli su peticiju tražeći od šefova kluba da zadrže Thomasa Tuchela na mjestu trenera i sljedeće sezone.
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE