GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slaven Belupo doveo napadača Arba Manaja

Slaven Belupo doveo napadača Arba Manaja
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.07.2022 / 17:00
Autor: SEEbiz / H
KOPRIVNICA - Hrvatski nogometni prvoligaš Slaven Belupo doveo je u svoje redove Arba Manaja, 24-godišnjeg napadača s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja.

Pravo nastupa Manaj će imati u trećem kolu HNL-a kada Slaven Belupo gostuje kod Osijeka. Manaj je u karijeri branio boje kosovskih klubova Dukagjini i Trepče za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turskih drugoligaša Keciorengucia, Balikesirspora i Bandirmaspora za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka.

Treba naglasiti i da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine te je postigao jedan pogodak.

„Sretan sam što sam potpisao ugovor sa Slaven Belupom. Znam sve o ligi i klubu. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate“, rekao je po potpisu ugovora Manaj.

Podsjetimo kako je Slaven Belupo novu ligašku sezonu otvorio pobjedom kod Varaždina od 1-0, dok je potom na domaćem terenu poražen od prvaka Dinama s 1-5.

Tagovi: Slaven Belupo, Arb Manaj, Trepča, Dukagjini
PROČITAJ I OVO
Olmo sve bliže povratku u matični klub
TRANSFERI
Olmo sve bliže povratku u matični klub
LEIPZIG - Dani Olmo bi u ljetnom prijelaznom roku mogao napraviti transfer karijere.
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
TRENERI
Ten Hag suočen sa smanjenjem plaće
MANCHESTER - Trener Manchester Uniteda Erik Ten Hag suočava se sa smanjenjem plaće ukoliko 'preživi' na Old Traffordu.
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
NBA
Jokić predvodio Denver za 3-0 protiv Lakersa
LOS ANGELES - Nikola Jokić predvodio je aktualne NBA prvake Denver Nuggetse do pobjede kod LA Lakersa 112:105 za vodstvo 3:0 u seriji u prvom krugu play-offa na Zapadu. Jokićevi Nuggetsi tako su postali prva momčad koja je LeBronu nanijela 11 poraza zaredom.
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE